Μετά από καιρό, καλές διαιτησίες...

22:08 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Επρεπε να φτάσουμε στην 27η αγωνιστική για να μην έχουμε διαιτητικά λάθη. Οι ρέφερι και στα οκτώ παιχνίδια ήταν καλοί και σχεδόν πέρασαν απαρατήρητοι, αν εξαιρεθεί ο Δελφάκης στην Κέρκυρα που αρχικά έδωσε, λανθασμένα πέναλτι στην Κέρκυρα, αλλά τελικά άλλαξε την απόφαση του, κατόπιν υποδείξεως του βοηθού Χ. Κούλα.

Στο Αγρίνιο σωστά ακυρώθηκαν τα γκολ των Μανιάτη και Μιραλάς για οφσάιντ.

Επηρεάζει τη φάση ο Τοροσίδης στο γκολ του Μανιάτη, εμφανώς σε θέση οφσάιντ ο Μιραλάς στη δεύτερη περίπτωση.

Στο ΟΑΚΑ είναι σωστή η αποβολή του Σπυρόπουλου, θα έπρεπε όμως να δει την κίτρινη κάρτα και ο Γιαννιώτας, που προκάλεσε τον αντίπαλό του.

Στο Κέρκυρα- ΑΕΚ για τον Δελφάκη υπήρχε η λανθασμένη υπόδειξη για πέναλτι που (ευτυχώς) την άλλαξε.

Στο ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ στο πρώτο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο Παγκρήτιο σωστά δόθηκε το πρώτο πέναλτι στον Ατρόμητο και η κόκκινη κάρτα στον Καβουσάκη. Σωστό και το πέναλτι στην ανατροπή του Δημούτσου και η κίτρινη κάρτα στον Πίρσον, αφού ο παίκτης του Ατρόμητου ήταν σε πλάγια θέση.

Στην Τρίπολη ο Παππάς θα μπορούσε να δώσει πέναλτι σε χέρι του Βερόν στο 80' μετά από φάουλ του Φορμίκα. Ο παίκτης του ΟΦΗ γυρίζει το σώμα του για να αποφύγει τη μπάλα, τα χέρια του όμως είναι σε έκταση, οπότε υπάρχει παράβαση.

Εξαιρετική διαιτησία του Τριτσώνη στη Νέα Σμύρνη, ενώ στην Ξάνθη ο Δημητρόπουλος έκανε ένα λάθος όταν σε σκληρό φάουλ του Βέρτζου σε αντίπαλό του στο δεύτερο μέρος, δεν έβγαλε την κόκκινη κάρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα