Ο «μετανάστης» Βιεϊρίνια!

19:03 3/1/2012 - Πηγή: OnSports

Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις. Από την άλλη όμως, αυτός που έχει μάθει να παλεύει επίμονα για να καταστήσει το μέλλον του λαμπρό, θα σταθεί στο κομμάτι της θέλησης, αδιαφορώντας για τα γραφόμενα του Πάολο Κοέλιο και την… περιφορά των πλανητών.

Εκεί που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα γινόταν… δικός μας, όχι μόνο δεν θα φτιάξει τα χαρτιά για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας, αλλά οσονούπω, θα μας κουνήσει… άσπρο μαντήλι! Από το απόγευμα της Τρίτης (3/1)

ο λεγάμενος κάνει πρόβες στον καθρέφτη με την πράσινη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, την οποία του άφησε για δώρο ο... Αγιος Βασίλης, δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Η Super League γίνεται φτωχότερη από την στιγμή που δύο από τα ποιοτικότερα... στραβά πόδια που κυκλοφορούσαν στα ελληνικά γήπεδα, την ώρα που οι παροικούντες την Τούμπα δακρύζουν από συγκίνηση για τον παικταρά που χάνουν, αλλά και από χαρά, για τα ευρώ που θα φέρει ο «μετανάστης» Βιεϊρίνια στις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνει η ΠΑΕ.

Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός με την διακριτικότητα που τον διακρίνει, δεν έκρυψε την επιθυμία του να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εάν μάλιστα κατάφερνε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ σηκώνοντας μία κούπα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, θα μιλούσαμε για το ιδανικό φινάλε!

Ο Πορτογάλος άσος, μετουσιώνει σε πραγματικότητα ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνειρό του. Το εν Ελλάδι «αγροτικό» έκανε γνωστό το όνομά του, ανέβασε την μετοχή του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο, του άνοιξε την πόρτα της Μπουντσελίγκα και ως είθισται να λέμε, τα καλύτερα έρχονται!

«Πατέρας μου ο Σάντος»

Ο ίδιος πάντως, κάθε άλλο παρά αχάριστος δείχνει σε εκείνους που τον βοήθησαν όταν έψαχνε να βρει τα πατήματά του και να βγει από την αφάνεια… «Έμαθα πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ τον καιρό που είμαι στην ομάδα και θεωρώ ότι πλέον είμαι πολύ περισσότερο ολοκληρωμένος και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος…» έχει να λέει για το πέρασμά του από την Τούμπα.

Ας είναι καλά, ο Φερνάντο Σάντος που τον πήρε από τα αζήτητα της Πόρτο και άλλαξε την ποδοσφαιρική μοίρα του! Για αυτό άλλωστε και ο ίδιος δεν έχει διστάσει να αποκαλέσει δημόσια πατέρα του τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ και νυν ομοσπονδιακό προπονητή, ο οποίος λίγο έλειψε μετά τον Δικέφαλο του Βορρά, να υπογράψει και την μεταγραφή του στην Εθνική Ελλάδας!

«Ηταν πολύ σημαντικός προπονητής στην καριέρα μου. Αυτός με έφερε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και με στήριξε πολύ, δίνοντάς μου πάνω από όλα αυτοπεποίθηση να δείχνω στο γήπεδο αυτά που μπορώ. Δεν ξέρω αν είναι δόκιμος όρος, αλλά ποδοσφαιρικά για μένα ο Σάντος είναι κάτι σαν πατέρας μου».

Η Βάσω και η μικρή Κριστίνα!

Το 2011 θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη του Αντελίνο. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου η σύντροφός του Βάσω, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι (την Κριστίνα) και έτσι ο Πορτογάλος πέρασε στο κλαμπ των χαζ

Keywords
Τυχαία Θέματα