F1 Red Bull: Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο

19:03 3/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Άντριαν Νιούι πιστεύει πως το μονοθέσιο του 2012 (η RB8) μπορεί να βελτιωθεί εκμεταλλευόμενοι τη στασιμότητα των κανονισμών.

Κατέκτησαν τα πάντα και έσπασαν μία σειρά από ρεκόρ και πέτυχαν το νταμπλ για 2η συνεχόμενη φορά. Μιλάμε για την κυρίαρχη ομάδα της F1 την Red Bull Racing. Όμως όταν όλοι λένε πως το μονοθέσιο «RB7» είναι το πρότυπο, το… μυαλό της ομάδας, ο Άντριαν Νιούι, δηλώνει πως υπάρχει ακόμα περιθώριο για βελτίωση τη επόμενη χρονιά.

Μάλιστα ο Βρετανός υποστηρίζει (σε συνέντευξη του στο site

του περιοδικού Autosport) ότι είναι κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά του χρόνου, αφού οι κανονισμοί δεν αλλάζουν.

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στις δικές μας αδυναμίες και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε » είπε ο Νιούι και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ακόμα ορισμένες βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν αλλά όπως πάντα αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στους κανονισμούς, κυρίως στο κομμάτι των εξατμίσεων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σχεδόν κανένα όφελος από αυτές. Έτσι όλοι θα δουλέψουμε περισσότερο ώστε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πίσω τη χαμένη κάθετη δύναμη. Όποιος παρουσιάσει τις καλύτερες λύσεις θα είναι πιθανόν ο νικητής του χρόνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα