Ο… κεφάτος Μπόλονι

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι έκλεψε την παράσταση στο φιλικό της Τετάρτης (26/10) με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ιδιαίτερα κεφάτος ήταν ο Ρουμάνος κατά τη διάρκεια του τεστ με την ομάδα του Ευόσμου και τράβηξε πολλές φορές τα βλέμματα πάνω του. Έτσι, έδειξε ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που βλέπαμε έως τώρα.

Ο

Μπόλονι και τι δεν έκανε στο παιχνίδι… Τα έβαλε με τον συνεργάτη του, Πρέτο, ζητώντας του κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Πέλκα, ενώ στο 85’ και όταν ο ίδιος έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ… παρότρυνε τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα να τον δείρουν! Πριν τη λήξη, εξάλλου, από τον πάγκο των «πράσινων» έβρισαν τον Κωνσταντινίδη για ένα σκληρό φάουλ και οι φίλαθλοι αντέδρασαν με βρισιές. Ο Ρουμάνος ζήτησε πληροφορίες για το αν οι συγκεκριμένοι ήταν: «με εμάς ή με τους άλλους» και όταν πήρε απάντηση ότι είναι φίλοι του ΠΑΟΚ ησύχασε.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» ήταν όρθιος, ενώ στα τελευταία λεπτά εκτέλεσε και χρέη… επόπτη, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Ταουσιάνη. Με την ολοκλήρωση του φιλικού αγκαλιάστηκε με τον Γιακουμή που έχει δοθεί δανεικός στον Αγροτικός Αστέρα και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα