Ο Kane... υποδέχθηκε τον Orton στο SmackDown

01:11 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στο Raw SuperShow, o Randy Orton δέχθηκε επίθεση από τον Daniel Bryan και στο SmackDown από τον... Kane.

Ο «Viper» επέστρεψε στο SmackDown ύστερα από ολιγοήμερη αποχή του λόγω τραυματισμού και θέλησε να εκδικηθεί τον World Heavyweight

Champion, Bryan. Εντούτοις, τα σχέδια του ανατράπηκαν όταν παρενέβη ο Kane στον αγώνα που έκλεισε το πρόγραμμα του εβδομαδιαίου επεισοδίου του SmackDown.

Στο μεταξύ συνεχίστηκε η κόντρα των John Laurunaitis και Teddy Long. Ο πρώτος, μάλιστα, GM του Raw, απείλησε πως θα ορίσει αγώνα της Aksana με τον Kane στο επόμενο SmackDown που θα αναλάβει κατ' εξαίρεση ο ίδιος παραχωρώντας το Raw στον Long.

Ακόμα, ο τελευταίος «έφτιαξε» ματς του Intercontinental Champion, Cody Rhodes, με τον Big Show στη WrestleMania (01/04). Άλλωστε ο πρωταθλητής ενοχλεί διαρκώς τον «World's Largest Athlete», ο οποίος συνέτριψε τον Mark Henry, αφού έμαθε για τον αγώνα του στο «show of shows».

Από την πλευρά του, ο Sheamus επικράτησε του Dolph Ziggler, αν και αρχικός του σκοπός ήταν να μιλήσει για την ευκαιρία του στη 'Mania απέναντι στον Bryan.

Στο πλαίσιο του SmackDown «απολύθηκε» ο Drew McIntyre, αφού έχασε από τον Justin Gabriel. Πάντως είναι φανερό πως δεν έχει... τελειώσει, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του μετά το τέλος του σόου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Sheamus κέρδισε τον Dolph Ziggler.
O Santino Marella κέρδισε τον Heath Slater.
Η Eve κέρδισε την Natalya.
O Big Show κέρδισε τον Mark Henry.
O Justin Gabriel κέρδισε τον Drew McIntyre.
Ο Daniel Bryan κέρδισε τον Randy Orton με count out.

Keywords
Τυχαία Θέματα