Ντέρμπι στον Πύργο, ενδιαφέρον ματς στις Μουρνιές

Το ντέρμπι Πανηλειακός – Καλαμάτα συγκεντρώνει τα βλέμματα στην 9η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League 2. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο γήπεδο των Μουρνιών, μεταξύ του ΑΟΧ και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο πρωτοπόρος Πανηλειακός φιλοξενεί την Καλαμάτα

σε ένα ντέρμπι που… ξυπνά μνήμες του παρελθόντος. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να διατηρήσουν τα κεκτημένα και συγκεκριμένα να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα μέσα στον Πύργο.

Ο δεύτερος στη βαθμολογία Απόλλων Σμύρνης «δοκιμάζεται» στα Χανιά κόντρα στον ΑΟΧ και συγκεκριμένα στο πλαστικό γήπεδο του Μουρνιών, όπου μοναδικός σκοπός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι να κάνει το «τρία στα τρία» και να φύγει χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Από την άλλη, ο ΑΟΧ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αφού έχει να «γευτεί» το τρίποντο από τις 18 Δεκεμβρίου 2011, όταν είχε επικρατήσει 2-0 του Αστέρα Μαγούλας.

Ο φορμαρισμένος Ρούβας υποδέχεται τον ΠΑΟ Ρουφ, με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και θα τον ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην αντίπερα όχθη, η αθηναϊκή ομάδα επιστρέφει στη δράση έπειτα από τρεις εβδομάδες, καθώς είχε και αγωνιστικό ρεπό, και επιθυμία της είναι το θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο γήπεδο του Ζωγράφου, ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει την Προοδευτική και δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του εκτός από τη νίκη, εάν θέλει να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Απεναντίας, η Προοδευτική θα επιδιώξει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Χθες (18/02) η αυλαία άνοιξε με το ματς ΑΟ Γλυφάδας – Ζάκυνθος: 1-2, ενώ ρεπό έχει ο Αστέρας Μαγούλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του Nοτίου Oμίλου της Football League 2:

Δημοτικό Στάδιο Πύργου: Πανηλειακός- Καλαμάτα: 15.00
Γήπεδο Μουρνιών: ΑΟΧ- Απόλλων Σμύρνης: 15.00
Γήπεδο Γέργερης: Ρούβας- ΠΑΟ Ρουφ: 15.00
Γήπεδο Ζωγράφου: Ηλυσιακός- Προοδευτική: 15.00
Ρεπό: Αστέρας Μαγούλας

Keywords
Τυχαία Θέματα