Ντάβαρης: «Είναι άδικο να μην αγκαλιαστεί ο Πανηλειακός»

Κάλεσμα στους επιχειρηματίες του Πύργου, τους τοπικούς φορείς, τους οπαδούς και όσους μπορούν να βοηθήσουν τον Πανηλειακό έκανε ο Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το δικό του μέλλον και της ομάδας σε περίπτωση που δεν βρει αποδέκτες η προσπάθειά του.

Ο επικεφαλής της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά ότι δεν μπορεί να τραβήξει μόνος του το... φορτίο της ομάδας!

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωσή του:

«Η ομάδα μας είναι πρώτη στη βαθμολογία. Εγώ πιστεύω ότι θα παραμείνει ως το τέλος

του πρωταθλήματος σε αυτή τη θέση. Γιατί αυτή είναι η αξία και η ικανότητα της. Όμως, ένας άνθρωπος, όπως εγώ, δε μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Δεν μπορεί να σηκώσει ως το τέρμα αυτό το τεράστιο φορτίο! Τα έξοδα είναι πάρα πολύ μεγάλα.

Είναι περισσότερα κι από όσα υπολογίζαμε το καλοκαίρι όταν ξεκινάγαμε αυτό το ταξίδι! Γιατί π.χ. η Πολιτεία, ο ΟΠΑΠ κ.τ.λ. σε αντίθεση με άλλα χρόνια (μέχρι και πέρυσι) δεν έχουν δώσει τίποτα, κι έτσι ήδη λείπουν από τον προϋπολογισμό περίπου 150.000 ευρώ. Που αν τα είχαμε κι αυτά, δε θα χρειαζόμαστε τίποτα άλλο, κι ας μη βρήκαμε και τις υπόλοιπες βοήθειες που έπρεπε να έχουμε.

Έχω πει κι άλλες φορές και το ξαναλέω, γιατί αυτό είναι το βασικό: Αυτή η μεγάλη και ιστορική ομάδα, δεν είναι δική μου, ούτε κανενός προσώπου ξεχωριστά, όποιος κι αν είναι αυτός! Είναι η ομάδα - σύμβολο που αντιπροσωπεύει, όχι μόνο τον Πύργο, αλλά όλο το Νομό Ηλείας. Μας διαφημίζει και μας κάνει περήφανους παντού!

Αυτή η ομάδα ΑΞΙΖΕΙ και πρέπει να βοηθηθεί από όλο το Νομό, από την άκρη του κάμπου ως τα ορεινά, με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα πρέπει να επιβιώσει, αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει αν ένας μόνος του άνθρωπος ...τρελαθεί, από το τεράστιο βάρος, από τα έξοδα κι από την έλλειψη στήριξης.

Μισθοί, ΙΚΑ, Εφορία, ασφάλιση, υπαλληλικό προσωπικό, μετακινήσεις, κ.τ.λ. Δε γίνεται, δεν πάει άλλο με μένα μόνο μου! Δεν οδηγεί πουθενά, να τρέχω κάθε μέρα, χωρίς διακοπή, από τις 8.00 το πρωί ως τις 12.00 το βράδυ, χωρίς βοήθεια και χωρίς στήριξη!

Έχουμε δημιουργήσει φέτος ομάδα που τη ζηλεύουν πολλοί. Είναι πραγματικά κρίμα κι άδικο ο φετινός Πανηλειακός να μην αγκαλιαστεί από ΟΛΟΥΣ!

Θα κάνω τις τελευταίες προσπάθειες μου (όπως ήδη συνεχίζω καθημερινά κι αυτές τις μέρες, με μεταγραφές κι ότι άλλο χρειάζεται).

α) Θα απευθυνθώ άμεσα, στο Δήμο Πύργου αρχικά, κι ακόμα, στο νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας. Καθώς και σε άλλους φορείς, για να γίνουν το συντομότερο συναντήσεις, που για το αποτέλεσμα τους θα γίνει αναλυτική ενημέρωση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η δική μου έκκληση, αλλά κι εκ μέρους όσων αγαπούν την ομάδα, είναι να βοηθήσουν τον Πανηλειακό, έστω στο ελάχιστο από ότι άλλοι Δήμοι και φορείς βοηθάνε τις ομάδες σε άλλες περιοχές της χώρας. Δε χρειάζεται περισσότερο!

Η οικονομική κρίση είναι για όλους, όχι μόνο για τον Πύργο! Και δε μπορεί η κρίση να είναι η μόνιμη δικαιολογία τους!
Οι φορείς της πό

Keywords
Τυχαία Θέματα