Νοκ άουτ ο Χαλκιάς για δέκα μέρες

Χωρίς τον Χαλκιά, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (13/6), στο Λεγκιόνοβο. Το βάρος στα τελειώματα έριξε ο Σάντος.

Θλάση πρώτου βαθμού υπέστη ο Κώστας Χαλκιάς, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα (13/6) το πρωί.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα χρειαστεί τουλάχιστον δέκα μέρες

ως διάστημα αποκατάστασης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θʼ αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Τη θέση του θα πάρει, έτσι, ο Μιχάλης Σηφάκης.

Ο Κώστας Χαλκιάς εννοείται πως δεν προπονήθηκε σήμερα, όπως άλλωστε και ο Γιώργος Σαμαράς. Ο ποδοσφαιριστής της Σέλτικ δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό, απλά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, προκειμένου να ξεκουραστεί από τα δύο παιχνίδια.


Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα της προπόνησης, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Σε αυτούς που έπαιξαν αρκετά χθες (12/6) στο παιχνίδι με την Τσεχία και στους υπόλοιπους. Οι Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Μάκος, Τζαβέλας, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Νίνης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος και Φωτάκης ήταν το πρώτο γκρουπ, ενώ στο δεύτερο ήταν οι: Καραγκούνης, Τοροσίδης, Σαλπιγγίδης, Μανιάτης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Φορτούνης και Χολέμπας. Οι δύο τερματοφύλακες γυμνάστηκαν με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ζουστίνιο.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του πρώτου γκρουπ αναλώθηκαν σε τελειώματα φάσεων τόσο με αντίπαλο, όσο και χωρίς...

Keywords
Τυχαία Θέματα