Το πρόβλημα των προσφυγών

19:03 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα άλλο βασικό ζήτημα στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν αυτό των προσφυγών και ο τρόπος (αν υπάρχει) να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο να πάρει αυτό το φαινόμενο διαστάσεις... επιδημίας. Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ΑΕΚ είναι ο Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος διεκδικεί 160.000 ευρώ, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι πρόθυμος να την αποσύρει, αν υπάρξει μια θετική διαπραγμάτευση με την ΠΑΕ.
Ο πιο... επίφοβος για

να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο είναι ο Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος -όπως διαβάσατε νωρίτερα στο aek365- έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ, στο οποίο ενημερώνει την διοίκηση ότι θα καταθέσει προσφυγή, αν δεν του καταβληθεί μέρος των οφειλομένων και δεν υπάρξει μια συμφωνία για την καταβολή των υπολοίπων. Την ίδια στιγμή, πιέσεις στην ΑΕΚ ασκεί και ο Χοσέ Κάρλος, για τον οποίο υπάρχει φόβος ότι δεν θα... περιμένει για πολύ.
Όσον αφορά τον Γκούντγιονσεν, το aek365 σας είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό ότι έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και για τον λόγο αυτό πιέζει ασφυκτικά να λυθεί το συμβόλαιό του. Μάλιστα, η πρόταση που έχει κάνει στη διοίκηση είναι αρκετά συμφέρουσα, αφού ζητάει μόνο τα 330.000 ευρώ από τα 480.000 ευρώ που του οφείλονται και δέχεται να χαρίσει τα άλλα 150.000 ευρώ. Ωστόσο, ο λόγος που δεν έχει λυθεί ήδη το συμβόλαιό του είναι ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί τη δεδομένη στιγμή να του δώσει αυτά τα χρήματα.
Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους, αφού κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ διαπιστώθηκε πως η ΑΕΚ είναι «ανοχύρωτη» αυτή την ώρα στον κίνδυνο των προσφυγών, τη στιγμή που δεν έχει έστω ένα μικρό ποσό στα χέρια της προκειμένου να μπορεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους παίκτες που αντιδρούν...

Keywords
Τυχαία Θέματα