Νίκη #14 για Όριολς και ήττα των Ρόγιαλς

00:22 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με τον Νικ Μαρκάκη να έχει 1/4 hits, οι Μπάλτιμορ Όριολς επιβλήθηκαν με 5-2 των Όκλαντ Αθλέτικς, πήραν τη σειρά και την 14η τους φετινή νίκη σε 22 παιχνίδια.

Τριπλό home run σημείωσε ο Wilson Betemit σε βάρος του Grant Balfour (0-1) στο ένατο inning. Ο Matt Wieters πρόσθεσε δύο RBIs στη συγκομιδή των Όριολς και ο Pedro

Strop (3-1) χρεώθηκε τη νίκη «καθαρίζοντας» τον αγώνα.

Home run, δύο RBIs και 2/3 hits πέτυχε ο Μάικ Μουστάκας, αλλά οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς ηττήθηκαν με 7-4 από τους Μινεσότα Τουίνς. Ο Jason Marquis (2-0) έκανε έξι καλά innings και ο Danny Valencia τρία hits συν δύο RBIs, σαν πρωταγωνιστές των «διδύμων».

Χωρίς τον Τζορτζ Κοτταρά, οι Μιλγουόκι Μπρούερς επικράτησαν με 3-2 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς και απέφυγαν το sweep. O Zach Greinke (3-1) χρεώθηκε τη νίκη, ενώ ο John Axford, σαν πέμπτος pitcher, συμπλήρωσε 48 διαδοχικά saves με το πέμπτο φετινό του, αν και αντιμετώπισε προβλήματα στο ένατο inning.

Ο David Price (4-1) οδήγησε τους Τάμπα Μπέι Ρέις στο 5-2 επί των Τέξας Ρέιντζερς και πήρε την πρώτη του νίκη της καριέρας του σε βάρος των Τεξανών. Ακόμα, ο Ben Zobrist έκανε τρία hits, ενώ ο Fernado Rodney «έγραψε» το έβδομό του φετινό save.

Επιβλητικός ήταν ο Matt Garza (2-1) στο 5-1 των Σικάγο Καμπς επί των Φιλαδέλφεια Φίλις. Ο Rafael Dolis «καθάρισε» το όγδοο inning και ο Carlos Marmol το ένατο. Επίσης ο Bryan LeHair είχε τρία hits και ο Joe Mather ένα home run.

Με Grand Slam του Todd Helton ισοφάρισαν σε 4-4 στο όγδοο inning, με home run του Carlos Gonzalez σε 5-5 στο δέκατο inning, αλλά οι Κολοράντο Ρόκις έχασαν με 6-5 από τους Νιου Γιορκ Μετς στο 11ο! O Ramon Ramirez «καθάρισε» το ματς με το πρώτο του save στο δεύτερο μισό του 11ου inning, ενώ ο Josh Thole είχε home run για τους Νεοϋορκέζους.

Ολοκλήρωσαν sweep οι Λος Άντζελες Ντότζερς με το 2-0 σε βάρος των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς και «ανέβηκαν» στο 16-6. Εννέα strikeouts έκανε ο Chris Capuano (3-0), o Kenley Jansen συμπλήρωσε το δεύτερό του save και ο James Loney σημείωσε το νικητήριο 2-run single στο έκτο inning.

Πολύ καλός ήταν ο C.C. Sabathia (3-0) και οδήγησε τους Νιου Γιορκ Γιάνκις στο 6-2 επί των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. O Prince Fielder είχε home run για τις «τίγρεις», αλλά οι Curtis Granderson και Andruw Jones πέτυχε αντίστοιχα χτυπήματα για τους Νεοϋορκέζους. Μονάχα στο ένατο inning ο David Robertson ανέλαβε τα καθήκοντα του picther, αλλά δεν χρεώθηκε save.

Επέστρεψε στη δράση ο Tim Hudson (1-0) και οι Ατλάντα Μπρέιβς κέρδισαν με 4-3 τους Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Επίσης, ο Martin Prado πέτυχε home run, ενώ ο Craig Kimbrel συμπλήρωσε οκτώ saves.

Με το τέταρτο home run του Jay Bruce σε ισάριθμα ματς οι Σινσινάτι Ρεντς ολοκλήρωσαν ανατροπή και κέρδισαν με 6-5 τους Χιούστον Άστρος. Το νικητήριο χτύπημα σημειώθηκε στο όγδοο inning και ακολούθησε ο Sean Marschall με το πέμπτο του save. Για τους «κόκκινους» home run είχε και ο Joey Votto, ενώ οι Jed Lowrie και Matt Downs σημείωσαν αντίστοιχα χτυπήματα για τους Τεξανούς.

Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα