Νέα ακαδημία του Παναθηναϊκού στις ΗΠΑ

Ένα ακόμα παράρτημα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής άνοιξαν οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, με επικεφαλής τον Νίκο Κουνενάκη, αυτή την φορά στο Μιζούρι.

Αυξάνονται και… πληθαίνουν οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με το νέο… παιδί της «οικογένειας» να έρχεται από το Μιζούρι και την περιοχή East Side! Σκοπός της εν λόγω

σχολής είναι να εντοπίσει τα όποια ταλέντα υπάρχουν στην συγκεκριμένη και να τα εντάξει στο δίκτυο των Panathinaikos Soccer Schools!

Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των ΟΦΗ, Χαλκηδόνας, Άντερλεχτ και Ρόντα, Νίκος Κουνενάκης, ενώ υπεύθυνος για την προπόνηση είναι ο ομογενής Σκοτ Αποστόλη, ο οποίος διαθέτει δίπλωμα UEFA Α' και έχει εργαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της περιοχής.

«Είμαστε μέλη μιας επαγγελματικής ομάδας και εξελίσσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, βασισμένοι σε επαγγελματικά μοντέλα. Έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε ένα ταλέντο στο αεροπλάνο και να το στείλουμε μέσα σε 48 ώρες στην Αθήνα, για να δοκιμαστεί στον Παναθηναϊκό, αρκεί να διευθετηθεί η βίζα του και τα υπόλοιπα διαδικαστικά ζητήματα. Βρίσκουμε τους καλύτερους και τους δίνουμε τη δυνατότητα να κάνουν καριέρα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αποστόλη στον τοπικό Τύπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα