Αλεξίου: «Το μέλλον ανήκει στον Σταφυλίδη»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Σταφυλίδη.

Ο Αλεξίου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» και αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ, Κώστα Σταφυλίδη.

Αρχικά δήλωσε: «Την περίμενα την εξέλιξη αυτή. Στις εθνικές ομάδες ήταν και είναι βασικό στέλεχος. Του δόθηκε η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ

σε μία θέση που η Ελλάδα έχει πρόβλημα. Είναι ευκαιρία τώρα που καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ να παίξει στη μεγάλη Εθνική, να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, να βοηθήσει και τον εαυτό του».

Για τη θέση του Σταφυλίδη: «Το θέμα είναι ότι αριστερά μπακ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Σε αυτό το παιδί δίνεται η ευκαιρία να κάνει καριέρα. Πρέπει να είναι προσγειωμένος, να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα, να δουλέψει πολύ και το μέλλον του ανήκει. Κοιτάξτε την εθνική ομάδα, δυσκολεύεται να βρει αριστερό μπακ. Έχει τον Σπυρόπουλο και έκανε και τον Χολέμπας του Ολυμπιακού».

Για τα καλά στοιχεία του: «Ο Σταφυλίδης είναι ένα παιδί με δυνατό σωματότυπο. Το ζητούμενο είναι να μην έχει τραυματισμούς, φέτος πήρε ευκαιρίες και του χρόνου θα πρέπει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Έχει να επωφεληθεί ο ΠΑΟΚ πολλά από τον Σταφυλίδη και ο Σταφυλίδης από τον ΠΑΟΚ. Έχει πολύ τσαγανό και σκεφτείτε ότι έμενε στους ξενώνες της Τούμπας. Συνέχεια ήταν με μία μπάλα και έχει την ευκαιρία να ζήσει μέσα από το ποδόσφαιρο.

Έχει και άλλα αξιόλογα παιδιά στη δεύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ που αν προσεχθούν μπορούν να προοδεύσουν. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στις υποδομές τα τελευταία χρόνια. Για να μπουν στην ενδεκάδα θα πρέπει να υπάρχει ένας δυνατός κορμός για να μπορέσουν να ανταποκριθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα