Να’ ναι καλά ο… δραχμοφονιάς

14:47 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Τι κακό είναι αυτό που βρήκε την ΑΕΚ; Πως θα μπορέσουν τώρα να πετάξουν κι άλλους τόνους λάσπης, επιχειρώντας να σπιλώσουν μια τεράστια ιστορία;

Είμαι βέβαιος πως θα βρουν και άλλους τρόπους για να το παίζουν τζάμπα μάγκες. Οι πραγματικοί, αυτοί που δείχνουν τι σημαίνει ΑΕΚ, είναι κάτι… δραχμοφονιάδες. Οι Μανωλάδες, που χάλασαν τη μεταγραφή στην Ντνιέπρ για να πάρει λεφτά η ΑΕΚ.

Μα καλά, ο

Μανωλάς δεν είναι ο παλιοχαρακτήρας που δεν κατέβαινε στις προετοιμασίες για να διεκδικήσει χρήματα; Ο Μανωλάς δεν είναι αυτός που κάποτε ήταν παιδί του Βαρδινογιάννη και έπειτα φίλος του Κόκκαλη στα μυθεύματα που έβγαιναν από τότε; Ο μικρός δεν είναι που κλείνει τη μία στο Πασαλιμάνι και την άλλη στην Παιανία; Αυτός δεν είναι ο παλιοχαρακτήρας, που δεν έχει μυαλό και κάνει ό,τι μπορεί για να εκθέτει την ΑΕΚ; Αυτός δεν είναι που θα έπαιρνε μπόνους μισού εκατ. ευρώ για τη μεσολάβηση στη μεταγραφή;

Καλά τα ψέματα, αλλά αυτό το παραμύθι τους εξέθεσε πολύ στο φινάλε. Όταν οι Ουκρανοί αποφάσισαν να εκμεταλλευθούν το μπάχαλο της ΑΕΚ και να κάνουν και αυτοί μια υπόγεια συμφωνία, έπεσαν σε τοίχο. Πρότειναν στον Μανωλά να υπογράψει από τώρα για την 1η Ιουλίου και του προσέφεραν ως δέλεαρ ακόμα πιο μεγάλες αποδοχές σε σχέση με το ηγεμονικό συμβόλαιο που είχε αρχικώς συμφωνήσει. Ηθελαν να βγάλουν την ΑΕΚ από τη μέση και να κλείσουν ως ελεύθερο τον παίκτη.

Ελα όμως, που έχουν να κάνουν με ανθρώπους που αποτελούν σάρκα εκ της σαρκός της ΑΕΚ. Ο Μανωλάς ούτε που σκέφτηκε πως θα μπορούσε να φερθεί έτσι στην ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. Ούτε που φαντάστηκε πως θα μπορούσε να κοροϊδέψει την ΑΕΚ, όπως έχουν κάνει τόσοι και τόσοι. Τους γύρισε στην μούρη τα συμβόλαια, πήρε τον μικρό και έφυγαν. Θα παίξει στην ΑΕΚ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του και αν η ομάδα είναι ανίκανη να τον κρατήσει, θα αναζητήσει αλλού στο εξωτερικό το μέλλον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα