Μοιραίος ο Ανρί για Ρεντ Μπουλς

Ο Τιερί Ανρί αποβλήθηκε και άφησε τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς με δέκα παίκτες, οπότε η ομάδα του ηττήθηκε φυσιολογικά με 2-0 από τους Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι.

Εξαιτίας αυτού του αποτελέσματος, οι Νεοϋορκέζοι έμειναν στους 43 βαθμούς και στην δέκατη, τελευταία προνομιακή, θέση της MLS. Έτσι, όλοι οι διώκτες των Ρεντ Μπουλς μπορούν να προσεγγίσουν ευκολότερα τις θέσεις των play

off.

Ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε στο 28ο λεπτό εξαιτίας σκληρού φάουλ και οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ρεντ Μπουλς διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι την κόκκινη κάρτα του Ανρί.

Σκόρερ ήταν οι Τιλ Μπάνμπερι (57ο) και Σι Τζέι Σαπόνγκ (74ο). Μάλιστα, ο δεύτερος είχε μόλις εισέλθει σαν αλλαγή. Με αυτό τον τρόπο, η Σπόρτινγκ ανέβηκε στους 48 βαθμούς και στην πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας. Για να μείνει στην κορυφή, όμως, η ομάδα της Κάνσας Σίτι πρέπει να ευνοηθεί από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς.

Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι: Νίλσεν, Μάιερς, Κολίν, Μπέσλερ, Σίνοβιτς, Ζούλιο Σέζαρ, Εσπινόζα (55’ Αρνάουντ), Ζούσι, Μπράβο (73’ Σαπόνγκ), Καμαρά (90’ Σάαντ), Μπάνμπερι.Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς: Ροστ, Μίλερ, Κιλ, Ριμ, Μάρκεζ (83’ Αουβράι), Ταΐνιο (83’ Μπαλουσί), Σολί, Λιντμπέρ, Ρίτσαρντς, Ρότζερς (70’ Αγκουντέλο), Ανρί.

Keywords
Τυχαία Θέματα