Μιτς Κούτσακ: «Θα γίνουν αλλαγές στους Λος Άντζελες Λέικερς»

Ο GM των Λος Άντζελες Λέικερς, Μιτς Κούπτσακ, επιβεβαίωσε πως θα γίνει τουλάχιστον μία μεγάλη μεταγραφή στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της φετινής offseason.

Ο 58χρονος παλαίμαχος διεθνής Αμερικανός έχει αναλάβει σημαντικό μερίδιο του φετινού σχεδιασμού των «λιμνάνθρωπων». Συγκεκριμένα θα κληθεί να ολοκληρώσει τουλάχιστον μία μεταγραφή-όνομα, είτε με ανταλλαγή, είτε μέσα από την «αγορά» των free agents. Επίσης πρέπει να διευθετήσει τα «θέματα» των Πάου Γκασόλ και Άντριου Μπάινουμ.

«Σίγουρα θα γίνουν προσθήκες.

Όταν χάνεις, πρέπει να σκεφτείς τρόπους να κερδίσεις. Έτσι εξετάζεις αρκετές περιπτώσεις. Από την 1η Ιουλίου θα υπάρξει δραστηριότητα. Τότε θα κοιτάξουμε ποιους πρέπει να ανανεώσουμε και ποιοι είναι διαθέσιμοι».

Επίσης, ο Κούπτσακ αναγνώρισε πως οι Λέικερς απέτυχαν στο φετινό πρωτάθλημα:

«Αυτός ο σύλλογος καθορίζεται από τις επιτυχίες του. Ξέρω ότι πολλές ομάδες είναι ικανοποιημένες με την πρόκριση στον δεύτερο γύρο των playoffs, αλλά εμείς είμαστε απογοητευμένοι».

Για την ώρα, οι «λιμνάνθρωποι» καλοβλέπουν ανταλλαγή για τον Ντουάιτ Χάουαρντ και τον Αντρέ Ιγκουοντάλα. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις προορίζεται για παραχώρηση ο Γκασόλ.

Παράλληλα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τους Στιβ Νας και Ντερόν Ουίλιαμς, οι οποίοι θα γίνουν free agents τον Ιούλιο. Άλλωστε ο Ραμόν Σέσιονς δεν κάλυψε τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου στα playoffs και πιθανότατα θα υποβαθμιστεί στην ιεραρχία του ρόστερ.

Από την πλευρά του, ο Μπάινουμ φαίνεται πως θα πάρει μία ακόμα ευκαιρία, ύστερα από την… ιδιαίτερή του φετινή σεζόν. Στην προκειμένη υπάρχει δυνατότητα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα