Μιχαλόπουλος υπέρ Μυριοκεφαλιτάκη

Ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε την πρόταση του Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη για την οικονομική βοήθεια προς την ΠΑΕ ΟΦΗ ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ με τοποθέτησή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «ασπρόμαυρων», τόνισε πως η πρόταση του Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη θα πρέπει να μελετηθεί σε όλες τις παραμέτρους, καθώς η Γενική

Συνέλευση της ΠΑΕ είναι η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χρήστου Μιχαλόπουλου:

«Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης με εξουσιοδότησε να δημοσιοποιήσω την παρακάτω πρόταση του για την ομάδα μας: Για την άρση του οικονομικού αδιεξόδου της ΠΑΕ ΟΦΗ, προτείνει όπως οι κ.κ. Φανούρης Βατσινάς, Γιάννης Κουράκης, Νίκος Μαχλάς, Βασίλης Ξημέρης, καταβάλουν από 500.000 ευρώ άμεσα, ποσό το οποίο ο ίδιος ο κ. Μυριοκεφαλιτάκης, δηλώνει ότι το διαθέτει άμεσα για την σωτηρία της ομάδας.

Είναι μια πρόταση που έχει ενδιαφέρον, αξίζει να μελετηθεί σε όλες τις παραμέτρους, από όλους τους αναφερόμενους, γιατί είναι σαφές ότι η Γενική Συνέλευση στις 2 Μαΐου, είναι η τελευταία ευκαιρία της ΠΑΕ ΟΦΗ, για την εξυγίανση και διάσωση της. Στην Γενική Συνέλευση θα δοθούν εξηγήσεις για το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ ΟΦΗ και θα υποβάλλω συγκεκριμένη πρόταση για πιθανή άρση του οικονομικού αδιεξόδου».

Keywords
Τυχαία Θέματα