Ο τυχερός φίλαθλος του Παναθηναϊκού που πάει Final 4

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός για τους φίλους του στο Facebook, με μεγάλο δώρο δύο εισιτήρια για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη τους προς τους φίλους της ομάδας, αλλά και τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας για άμεση επικοινωνία μαζί τους, έδωσαν

τη δυνατότητα στον κόσμο τους να διεκδικήσει δύο εισιτήρια για να παρακολουθήσει μέσα από το «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης την προσπάθεια των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την υπεράσπιση του τίτλους τους στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Παράλληλα, κληρώθηκαν δύο σκούτερ και άλλοι τόσοι φορητοί υπολογιστές.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποίησε για μία ακόμα φορά έναν συναρπαστικό διαγωνισμό με πλούσια δώρα μέσω της επίσημης σελίδας του Παναθηναϊκού στο facebook.com/paobcgr. Οι φίλοι της σελίδας που πήραν μέρος στον διαγωνισμό «πρασίνισαν το γήπεδο» και έπειτα από κλήρωση αναδείχθηκαν οι νικητές. Ένας φίλος της ομάδας κέρδισε 2 εισιτήρια Final Four 2012 και θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη! Τέσσερις ακόμα κέρδισαν 2 Scooter Sym Ezio 50 και 2 ΠΑΟ laptop.

Τα ονόματα των πέντε Facebook profiles που κέρδισαν: Chris Jomacas, Valantis Gr, george doulaveris, peggy ilia, Arxontas Mixalis. Όλοι οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω e-mail και τηλεφωνικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα