Μέσα ο Κουίνσι, εκτός ο Μαυρίας για Παναθηναϊκό

Ο Κουίνσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο, όχι όμως και ο Χάρης Μαυρίας.

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού έμεινε εκτός για τον αυριανό (11/01) αγώνα στη Νέα Σμύρνη, έτσι ώστε να πάρει «ανάσες» ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχει μπροστά του

το «τριφύλλι» με συνεχόμενους αγώνες. Εκτός μάχης είναι κι ο Γιόσου Σαριέγκι ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε και σήμερα (10/01) ατομικά, όπως άλλωστε και ο Σωτήρης Νίνης.

Στα θετικά για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι η επιστροφή του Κουίνσι στην αποστολή, καθώς ο Γκανέζος είναι 100% έτοιμος ιατρικά τα τελευταία 24ωρα, ενώ θα έχει στη διάθεσή του και τον Κώστα Κατσουράνη που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας απέναντι στην Κέρκυρα.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της ο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» και εκτός έμειναν οι Σαριέγκι, Νίνης, Κοτσόλης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαυρίας, Λαγός και Ταμπάκης.

Έτσι, η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Καρνέζη, Καπίνο, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Ιωαννίδη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Κουίνσι, Ζέκα, Λέτο, Ρούντολφ, Τοτσέ, Φουρλάνο, Μαρίνο, Βιτόλο, Κλέιτον και Σιμάο

Keywords
Τυχαία Θέματα