Τίμησαν τον Μπιτσαξή!

Στο γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή αποδόθηκε η μεγαλύτερη τιμή στη χτεσινοβραδινή (9/01) εκδήλωση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας κι ας μην συμπεριλαμβανόταν το όνομά του στις βραβεύσεις!

Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας έκρινε σκόπιμο να του αφιερώσει τη γιορτή και από το βήμα ο πρόεδρος Μανώλης Κολυμπάδης εξήγησε, ενώπιον του, το γιατί: «Βοήθησε πολύ το άθλημα δείχνοντας έμπρακτα την ουσία και τον ρόλο του θεσμού ενός κρατικού λειτουργού, όπως είναι ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού.

Η εκδήλωση αυτή είναι προς τιμήν του για την έγνοια, που έδειξε και δείχνει για το άθλημα και τον κόσμο μας». Γενικά ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας έδωσε τη μεγαλύτερη έμφαση στο ουσιαστικό «έγνοια» θέλοντας να τονίσει ότι η φροντίδα και η αγάπη, που δείχνουν για την επιτραπέζια αντισφαίριση άνθρωποι του αθλητικού χώρου, είναι το βασικό ζητούμενο για να συνεχίσει ομαλά το άθλημα ιδιαίτερα σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές. Η ετήσια γιορτή διεξήχθη στην αίθουσα πινγκ πονγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Παρέστησαν εκπρόσωποι απʼ όλα τα κομμάτια της οικογένειας του αθλήματος και αρκετοί επίσημοι. Απονεμήθηκαν τα έπαθλα στις νικήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της ιεραρχίας για τη σεζόν 2010-2011, ενώ έγιναν και τρεις ειδικές βραβεύσεις.

Αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, γονείς αθλητών είχαν και φέτος έντονη παρουσία σε μία απλή και ζεστή εκδήλωση, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στον βασικό χώρο της εσωτερικής αγωνιστικής δράσης. Για άλλη μία φορά επίσης, παραβρέθηκαν , πολλοί άνθρωποι από το αθλητικό κίνημα, το κοινοβούλιο και την τοπική αυτοδιοίκηση: Ο γ.γ.Α. Παναγιώτης Μπιτσαξής, το μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπης Νικολάου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, οι βουλευτές Πέτρος Ευθυμίου, Αναστάσιος Νεράντζης, Δημήτρης Καρύδης, Λάμπρος Μίχος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος Γιώργος Λενός, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του δήμου Πειραιά Αντώνης Θεοδώρου, ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών Κώστας Μυλωνάς, ο πρόεδρος του Παμπελοποννησιακού σταδίου Γιώργος Τελώνης, η σύμβουλος του γ.γ.Α. Ευφροσύνη Γερούκη, η διευθύντρια Ανάπτυξης της Γ.Γ.Α. και παλιά πρωταθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ιωάννα Μωραΐτου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Μοσχάτου-Ταύρου και αντιδήμαρχος Γιώργος Δαμηλάκος, ο υπεύθυνος αθλητισμού στον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μπούτσης, ο αντιπρόεδρος του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου Δημήτρης Αράπογλου κ.α.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η νέα γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Αναστασία Κοκκίνου. Ακολούθησαν η ομιλία του Μανώλη Κολυμπάδη και σύντομοι χαιρετισμοί από τον Παναγιώτη Μπιτσαξή και τον Σπύ

Keywords
Τυχαία Θέματα