Μένει στη θέση του ο Δημητρέλος

21:03 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στο πόστο του προέδρου της ΑΕΚ θα παραμείνει ο Ανδρέας Δημητρέλος, καθώς από τη στιγμή που δεν σχηματίστηκε κυβέρνηση, η Ένωση δεν μπορεί να πετύχει ρύθμιση με την εφορία.

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται ο Ντέμης Νικολαΐδης για να είναι απόλυτα έτοιμος στη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ στις 23 Μαΐου όπου τα αισιόδοξα μηνύματα κάνουν λόγο για αλλαγή προεδρίας στην Ένωση με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας

να επιστρέφει στον προεδρικό θώκο.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος μέχρι να συμβεί αυτό, βρίσκεται στο πλευρό του Ντέμη, έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις με παίκτες και μάνατζερ και να επιτευχθούν διακανονισμοί έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι πληρωμές. Το γεγονός όμως, ότι δεν σχηματίστηκε κυβέρνηση μετά τις εκλογές φέρνει πίσω κάποια σημαντικά θέματα.

Ένα από αυτά, είναι η ρύθμιση που θέλει να πετύχει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με την εφορία, σχετικά με το πρόστιμο των τριών εκατομμυρίων ευρώ για τη μη καταβολή φόρων στο δεύτερο εξάμηνο του 2011. Εφόσον δεν υπάρχει λύση εκεί, έρχονται ποινικές κυρώσεις τόσο για τον Ανδρέα Δημητρέλο, όσο και για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη.

Μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση λοιπόν, λύση δεν μπορεί να υπάρξει στο συγκεκριμένο θέμα και για αυτό το λόγο ο Ανδρέας Δημητρέλος παραμένει στο πόστο του. Ακόμα και έτσι όμως, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα έχει τον απόλυτο έλεγχο και – μόνο - επίσημα θα καθυστερήσει να αναλάβει την προεδρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα