Μελίσσια-Αιγάλεω 1-1

Δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους τα Μελίσσια και έμειναν στο 1-1 με το Αιγάλεω, με την υπόθεση παραμονή να γίνεται πιο δύσκολη.

Το «Σίτι» όντας αδιάφορο έπαιζε χωρίς άγχος και μόλις στο 3’ ο Μαστραντώνης έκανε την μπαλιά και ο Δουκάκης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 12’ όμως οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Όμως ο Ρήγας νικήθηκε από τον Κουρεπίνη από την άσπρη βούλα και μετά έφτασε η μπάλα πάλι σε αυτόν, όμως το σουτ του ήταν απελπιστικά άστοχο. Το Αιγάλεω ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος τα Μελίσσια άρχισαν

να ανεβάζουν στροφές, πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 78’ο Πατσιαβούρας με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να σημειώσουν άλλο γκολ στα τελευταία λεπτά.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χαντζάρας, Πολυδωρόπουλος, Μανδύλης (77’ Πλεξίδας), Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Νίκας, Πατσιαβούρας, Δημαράς (46’ Αντωνόπουλος), Νικόλα, Ρήγας, Μποτωνάκης (64’ Κωνσταντόπουλος)

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Παπαδόπουλος, Ζαφειράτος (82’ Βασιλάρης), Τεγούσης Θ., Στριμμένος, Κωνσταντόπουλος, Δουκάκης, Παπαθανασίου (60’ Μαλτέζος), Μαστραντώνης (5’ Βασιλικής), Τζανετάκος, Τεγούσης Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα