Με πρόστιμο την γλίτωσε ο Lesnar

Ενώ προετοιμάζεται για το main event του UFC 141, o Brock Lesnar δέχθηκε πρόστιμο 1.500 καναδικών δολαρίων από δικαστήριο του συγκεκριμένου κράτους λόγω παράνομου κυνηγιού στην χώρα.

Οι σχέσεις του Lesnar με τον... Καναδά δεν θεωρούνται ιδιαίτερα θερμές. Άλλωστε, ο θηριώδης μαχητής του UFC είχε κατηγορήσει το... νοσηλευτικό σύστημα της χώρας, αφού κάποιοι ιατροί του πρότειναν πρόωρη διακοπή της καριέρας του, όταν εντόπισαν σοβαρά προβλήματα στο στομάχι του.

Τελικά

τα παραπάνω ξεπεράστηκαν, αλλά ένα χόμπι του προκάλεσε ζημιά. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στο οποίο δήλωσε ένοχος ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, καταγράφηκαν παράνομες πράξεις κατά την διάρκεια κυνηγιού του μαχητή στα χιονισμένα βουνά του Καναδά. Πέρα από το χρηματικό πρόστιμο, του αφαιρέθηκε η σχετική άδεια για έξι μήνες.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Lesnar παραμένει συγκεντρωμένος στον αγώνα με τον Overeem. Θυμίζουμε πως στο UFC 141 της 30ής Δεκεμβρίου οι δύο γιγαντόσωμοι αθλητές θα συγκρουστούν εντός οκταγώνου και θα διεκδικήσουν την ιδιότητα του πρώτου διεκδικητή στους Heavyweights του UFC.

Keywords
Τυχαία Θέματα