Με οδηγό την περσινή χρονιά

Με την ελπίδα ότι ο Λινς θα φορέσει τελικά τη φανέλα με το δικέφαλο, στον ΠΑΟΚ θέλουν να πορευθούν με οδηγό την περσινή πορεία.

Την πορεία της περσινής χρονιάς, όταν τερμάτισε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, θέλει να επαναλάβει ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας πάντως πως τόσο το ρόστερ της ομάδας όσο και η γενικότερη δυναμική της κατηγορίας έχουν αλλάξει.

Ο «δικέφαλος» κράτησε τον Ράφαελ Λινς και πρόσθεσε στη σύνθεσή του τον Σέρβο ακραίο Ιβάν Μπορόβνιακ, ξεκινώντας

τη σεζόν… αναγνωριστικά. «Πέρυσι, οι προβλέψεις ήταν πιο εύκολες, αλλά φέτος αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Κι όποιος τα καταφέρει θα είναι... μάγος. Σε ένα πρωτάθλημα που φαντάζει τρομερά ανταγωνιστικό, έχω την αίσθηση πάντως ότι και πάλι θα βρεθεί μια ομάδα που δεν υπολογίζεται στους ισχυρούς και θα κάνει την έκπληξη», τονίζει ο πρόεδρος του τμήματος, Κώστας Παϊσιάδης.

Αρμενάκης: «Πορεία αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΚ»

Επιστρέφοντας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον ΠΑΟΚ, ο Τόλης Αρμενάκης αποφεύγει να μιλήσει για τους στόχους της ομάδας του, πριν δει με τα… μάτια του τον Λινς: «Δεν μπορώ να πω πολλά για τους στόχους αυτή τη στιγμή γιατί μας λείπει ο Λινς και δεν έχω πλήρη εικόνα όλων των υπολοίπων ομάδων. Ωστόσο πιστεύω ότι ο κεντρικός στόχος μας είναι μια καλή πορεία, αντάξια του ονόματος του συλλόγου. Υποσχέσεις δεν μπορούμε να δώσουμε, αλλά όνειρα και φιλοδοξίες υπάρχουν. Το πρωτάθλημα πάντως θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Πολλοί νέοι Έλληνες παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες, αρκετοί δείχνουν ότι θα είναι βασικοί και με εξαίρεση τους Ηρακλή, Ολυμπιακό δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι που θα βρεθούν οι υπόλοιποι».

Για να δείτε το ρόστερ του ΠΑΟΚ, πατήστε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα