Με home run του Νικ Μαρκάκη οι Όριολς

Στο 11ο inning επιβλήθηκαν οι Μπάλτιμορ Όριολς των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι τριπλής Interleague σειράς.

Μάλιστα ο Νικ Μαρκάκης (2/5 hits) «έσπασε» την ισοπαλία με το έβδομό του φετινό home run. Ακολούθησε το τρίτο save του Pedro Strop, ο οποίος αποτέλεσε τον πέμπτο pitcher των Όριολς. Νωρίτερα, στο έκτο inning, ο Ian Desmond είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με το έκτο του home

run εντός της τρέχουσας σεζόν.

Μέχρι το ένατο inning κράτησε το no-hitter shutout o Justin Verlander (6-1) στο 6-0 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς επί των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Ο 29χρονος pitcher έχει ήδη δύο no-hitters στην καριέρα του και παραλίγο να γίνει ο έκτος με τρία, αφού δέχθηκε το πρώτο hit στο ένατο inning, δύο outs πριν από το τέλος. Όπως και να έχει κέρδισε εύκολα τον Charlie Morton (2-4) με τη βοήθεια home run του Delmon Young.

Πέντε home runs πέτυχαν οι Τορόντο Μπλου Τζέις στη νίκη με 14-5 εναντίον των Νιου Γιορκ Μετς. Συγκεκριμένα, οι J.P. Arencibia και Rajai Davis είχαν από δύο, ενώ ο Yan Gomes «έγραψε» το πρώτο της καριέρας του. Έτσι ο Ricky Romero (5-1) πήρε μία εύκολη νίκη σε βάρος του Jon Niese (2-2).

Οκτώ shutout innings είχε ο Andy Pettitte (1-1) στο 4-0 των Νιου Γιορκ Γιάνκις σε βάρος των Σινσινάτι Ρεντς και ο 39χρονος pitcher πήρε την πρώτη του νίκη από τον Ιούνιο του 2010. Επίσης ο Robinson Cano σημείωσε home run σε βάρος του Bronson Arroyo (2-2), ενώ ο Raul Ibanez πρόσθεσε διπλό home run στη συγκομιδή των Νεοϋορκέζων.

Θετικά συνέχισαν την πρώτη ημέρα των αγώνων Interleague οι Μαϊάμι Μάρλινς κερδίζοντας με 3-2 τους Κλίβελαντ Ίντιανς. Το ματς κρίθηκε με sacrifice fly του Hanley Ramirez σε βάρος του reliever, Tony Sipp (0-2), στο όγδοο inning. Ακόμα, ο Carlos Zambrano (2-2) χρεώθηκε τη νίκη, αφού ο Heath Bell συμπλήρωσε τέσσερα saves.

Τα home run των Hunter Pence και Freddy Galvis βοήθησαν τον Cole Hamels (6-1) στο 6-4 των Φιλαδέλφεια Φίλις με τους Μπόστον Ρεντ Σοξ. Επίσης, στο ένατο inning, o Jonathan Papelbon συμπλήρωσε δώδεκα saves. Από την άλλη, οι Mike Aviles, Adrian Gonzalez και Cody Ross σημείωσαν home runs.

«Έγραψε» ο Martin Prado στο εκτός έδρας 5-3 των Ατλάντα Μπρέιβς επί των Τάμπα Μπέι Ρέις διαμορφώνοντας το 5-2 στο έβδομο inning. Παράλληλα ο Tommy Hanson (5-3) επιβλήθηκε του James Shields, αφού ο Craig Kimbrel συμπλήρωσε δώδεκα saves. Στα αρνητικά ο νέος τραυματισμός του Chipper Jones των «γενναίων».

Σε εξέλιξη είναι τα Χιούστον Άστρος-Τέξας Ρέιντζςρς, Μιλγουόκι Μπρούερς-Μινεσότα Τίμπεργουλφς, Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Κολοράντο Ρόκις-Σιάτλ Μάρινερς, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Λος Άντζελες Έιντζελς, Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Όκλαντ Αθλέτικς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα. Νωρίτερα ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα