Τόνι Πάρκερ: «Απλά προσπαθώ για το καλύτερο»

Με 22 πόντους και έξι ασίστ «απάντησε» ο Τόνι Πάρκερ στα σκληρά μαρκαρίσματα των Λος Άντζελες Κλίπερς οδηγώντας τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο 2-0.

Πέρα από το προβάδισμα στην ημιτελική σειρά των playoffs της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, οι Σπερς έχουν συμπληρώσει 16 συνεχόμενες νίκες, με τις τέσσερις σε βάρος των Γιούτα Τζαζ και τις δέκα στο τέλος της regular season. Φυσικά, ο Γάλλος πλέι-μέικερ είναι εκ των πρωταγωνιστών, ενώ έχει επιβληθεί εύκολα του «ταλαιπωρημένου» Κρις Πολ στη σειρά με τους Κλίπερς.

«Νομίζω

ότι ο Τόνι δέχθηκε πολλά σκληρά και διπλά μαρκαρίσματα. Ωστόσο τα αντιμετώπισε και τα πήγε πολύ καλά» σχολίασε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ύστερα από τον δεύτερο αγώνα.

«Προσπαθώ απλά για το καλύτερο. Θα μείνω μπροστά στον Πολ και θα εμποδίζω, όσο μπορώ, τα σουτ του. Προφανώς με βοηθά ο Τίμι (σ.σ. Ντάνκαν), ο Μπορίς (σ.σ. Ντιό) και ο Τιάγκο (σ.σ. Σπλίτερ), αφού η αμυντική προσπάθεια είναι ομαδική» συμπλήρωσε ο Πάρκερ.

Από την πλευρά του, ο Ρόι Χίμπερτ των Ιντιάνα Πέισερς παραδέχθηκε ότι έχει σαν πρότυπο τον Ντάνκαν, αφού δούλεψε αρκετά μαζί του κατά τη διάρκεια του lockout:

«Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα τα τρία πρώτα χρόνια της καριέρας μου. Ο Ντάνκαν, όμως, είναι σταθερός. Προσπαθώ να προσαρμόσω το παιχνίδι μου πάνω σε αυτά, που έχω μάθει από αυτόν. Επίσης, αυτός με προσέχει αρκετά».

Πάντως ο Ντάνκαν... ασχολείται περισσότερο με τους Κλίπερς αυτές τις μέρες. Άλλωστε αύριο (19/05, 22:30) τα «σπιρούνια» δοκιμάζονται στο «Staples Center» έχοντας στόχο το 3-0 στη σειρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα