Με… χτύπημα Μοχάμεντ το Αννόβερο!

Στην 7η θέση της Bundesliga σκαρφάλωσε το Αννόβερο, επικρατώντας με 1-0 της Νυρεμβέργης στο «A.W.D. Arena» στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Γερμανία.

Μπορεί να μην είναι ο Αλί, το… χτύπημα ωστόσο του Μοχάμεντ Αμπντελαουέ στο 18΄ με δεξί σουτ μετά από κεφαλιά πάσα του Στινλ, ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στους «κόκκινους», οι οποίοι σπατάλησαν τις ευκαιρίες να «κλειδώσουν» το τρίποντο και να αποφύγουν παράλληλα τα «χτυποκάρδια» των τελευταίων λεπτών.

Αυτά

που τελικά δεν μετατράπηκαν σε έμφραγμα, όταν στο 88΄ ο Ζίλερ βρήκε σύμμαχό του το οριζόντιο δοκάρι, στο σουτ του Χέγκελερ από το ύψος του πέναλτι.

Το δέκατο φετινό τέρμα του μαροκινής καταγωγής Νορβηγού φορ, ανέβασε την ομάδα του Μίρκο Σλόμκα στους 27 βαθμούς, «φλερτάροντας» πλέον με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ αντίθετα οι Βαυαροί παρέμειναν στους 21, μόλις τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Τσερούντολο, Έγκιμαν, Πόγαδετς, Πίντο (90+2' Τσάχεντ), Πάντερ, Σμίκερμπακ, Στιντλ, Ράους, Σλάουντραφ (84' Στόπελκαμπ), Αμπντελαουέ (89' Σόμπιεκ).

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σάφερ, Φούλνερ, Μαρό, Βολφσχάιντ, Χλούσεκ, Κοέν (46' Πέκχαρτ), Ντιβάνι, Χέγκελερ, Σίμονς, Έιγκερ (73' Μπουνζάκου), Εσβάιν (82' Φράντζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα