Με πιθανή επιστροφή Προύσαλη κόντρα στη Λαμία ο Ηρακλής

Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τη Λαμία, με τη συμμετοχή του διεθνούς πασαδόρου, που πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις, να καθορίζεται την τελευταία στιγμή.

Με τη συμμετοχή του Κώστα Προύσαλη, ο οποίος απουσιάζει από τους αγώνες για περισσότερους από δύο μήνες, να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή, ο πρωτοπόρος και αήττητος

Ηρακλής υποδέχεται στο κλειστό της Μίκρας τη Λαμία (28/1, 19.30, Novasports4).

«Η Λαμία είναι μία φύσει επιθετική ομάδα που τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται πλήρης, έχει βρει τον ρυθμό της, εκμεταλλευόμενη και την ευρωπαϊκή της παρουσία, είπε ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Σωτήρης Δρίκος και κατέληξε: «Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από μέτριες εμφανίσεις με Άρη και Νόλικο. Την τρέχουσα εβδομάδα όμως δεν είχαμε παιχνίδι Τετάρτη και έτσι μπορέσαμε να προπονηθούμε καλύτερα. Ελπίζουμε η βελτίωση αυτή να εμφανιστεί στο γήπεδο. Δεν μας ξεγελάει το 3-0 στο παιχνίδι της Λαμίας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο, που η ικανότητα του θα μας βοηθήσει να ξαναβρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό».

Η Λαμία την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στις νίκες, αλλά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αντιμετωπίζει και πάλι αρκετά μικροπροβλήματα τραυματισμών, τα οποία δεν αποκλείεται να προκαλέσουν αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας.

«Το προηγούμενο διάστημα είχαμε αρκετά προβλήματα τα οποία δεν έχουμε ξεπεράσει πλήρως και δεν ξέρουμε ακόμη ποιοι παίκτες θα παίξουν. Δεν είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει το παιχνίδι, αλλά για μας προέχει η υγεία των αθλητών», είπε σχετικά ο βοηθός προπονητή Θανάσης Κατσιγάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα