Μάρκο, κάντο όπως ο… Βίγια! (video)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού η είδηση πως ο Μάρκο Πάντελιτς έσπασε το πόδι του, ωστόσο ο Σέρβος στράικερ θα πρέπει να πάρει για παράδειγμα τον Νταβίντ Βίγια για να επιστρέψει δυνατότερος στην ενεργό δράση.

Θα γυρίσουμε το ημερολόγιο πίσω στις 15 Δεκεμβρίου του 2011, όταν η Μπαρτσελόνα αντιμετώπιζε την Αλ Σαντ

από το Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο Νταβίντ Βίγια προσπάθησε να σουτάρει και στο «πάτημα» έσπασε το πόδι του.

Στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» εκείνο το βράδυ κανείς δεν πανηγύρισε. Η διάγνωση των γιατρών άφησε άφωνους τους συμπαίκτες του διεθνούς άσου, ο οποίος θα έχανε το υπόλοιπο της σεζόν.

Ωστόσο ο Βίγια δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε μια σειρά από θεραπείες, χωρίς να κάνει διάλλειμα. Ο Ισπανός άσος δήλωνε πως θα γυρίσει δριμύτερος για να βοηθήσει τους «μπλαουγκράνα», αλλά οι γιατροί ήταν συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Και φτάσαμε στο σήμερα, όπου ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως ο Βίγια ίσως είναι έτοιμος στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 29 Απριλίου, 4 μήνες μετά τον τραυματισμό του, στο «Καμπ Νου», με τον 29χρονο άσο να σπάει όλα τα κοντέρ.

Μαγνητοθεραπεία, κολύμβηση, ποδήλατο και ώρες κινησιοθεραπείας, έφεραν τον Βίγια μόλις ένα βήμα πριν το… θαύμα!

Ο δρόμος της επιστροφής για τον Μάρκο Πάντελιτς στους αγωνιστικούς χώρους ξεκινάει τώρα. Ο Σέρβος πρέπει να έχει για παράδειγμα τον Νταβίντ Βίγια. Η δύναμη της θέλησης είναι αυτή που θα φέρει ξανά τον «Μάρκο-γκολ», ξανά δυνατότερο και έτοιμο για γκολ…

Keywords
Τυχαία Θέματα