Με Βλαχόπουλο αντί Μουρίκη στην Οραντέα

Ο τραυματισμός του Κώστα Μουρίκη στάθηκε η αιτία που ο Ντράγκαν Άντριτς προτίμησε τον Άγγελο Βλαχόπουλο στη θέση του 24χρονου φουνταριστού για το ματς με τη Ρουμανία.

Με τον Άγγελο Βλαχόπουλο στη θέση του Κώστα Μουρίκη στην τελική 13άδα σε σχέση με αυτή του ευρωπαϊκού, θα αναχωρήσει την Κυριακή για την Οραντέα η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, όπου την ερχόμενη Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του World

League.

Οι 13 «εκλεκτοί» του Ντράγκαν Άντριτς είναι οι: Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Άντριτς, ο συνεργάτης του Κώστας Βαμβακάρης, ο φυσικοθεραπευτής Αντώνης Τσαλκάνης και ο έφορος Δημήτρης Γιακουμάτος (αρχηγός), ενώ την Δευτέρα θα μεταβεί και ο Γιάννης Μοντεσάντος, υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης.

Παρατηρητής από πλευράς Fina είναι ο Ούγγρος Γκιόργκι Μάρτιν και διαιτητές ο Ιταλός Στέφανο Ριτσιτέλι και ο Κροάτης Μλάντεν Ρακ. Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Τουρκία υποδέχεται την Ισπανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα