Μαντέκας: «Δεν είμαστε στο 100% έτοιμοι»

Ο ακραίος της ΕΑ Πατρών, Γιάννης Μαντέκας έξεφρασε την πεποίθηση ότι η πατρινή ομάδα παρά την όποια αποδυνάμωση, θα διατηρηθεί σε καλό επίπεδο στο πρωτάθλημα της Volleylegue.

Ο διεθνής ακραίος, Γιάννης Μαντέκας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Κάθε αρχή και κάθε πρεμιέρα κρύβει τις δυσκολίες της και για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ήμαστε λίγο καιρό μαζί και σίγουρα δεν είμαστε στο 100% έτοιμοι αλλά νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και όχι πίσω από τις περισσότερες ομάδες

του πρωταθλήματος.

Φυσικά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπου θα προσπαθήσουμε να μπούμε από την αρχή δυνατά και θα παλέψουμε για ότι καλύτερο».

Παρουσίαση ομάδας

Τέλος, το Δ.Σ. του ΤΑΑ ΕΑΠ ανακοίνωσε ότι το μεσημέρι (13.00) της Πέμπτης (13/10), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του γηπέδου της ΕΑΠ και θα δώσουν το παρόν όλοι οι παίκτες της ομάδας, η διοίκηση αλλά και εκπρόσωποι χορηγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα