Λύτρωση στις καθυστερήσεις για Τσέλσι!

19:22 7/4/2012 - Πηγή: OnSports

Με τέρμα του Μάτα στο 93’ η Τσέλσι έκαμψε την αντίσταση της Γουίγκαν επικρατώντας 2-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Νέα «γκέλα» για Λίβερπουλ, 1-1 με Άστον Βίλα.

Την πολύ καλή της φόρμα επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά η Τσέλσι η οποία συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για την Πρέμιερ Λιγκ, παίρνοντας τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μειώνοντας στους τρεις βαθμούς από την 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, επικράτησε με δύσκολο τρόπο 2-1

της Γουίγκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Στο 62’ ο Ιβάνοβιτς από κοντά, άνοιξε το σκορ για τους «μπλε», με τον Ντιαμέ να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στο 82΄ με πολύ ωραίο τέρμα. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους, ήρθε στο 93’ όταν ο Τόρες έκανε φανταστικό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και τον Μάτα από κοντά να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Για ακόμα μία φορά, η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην Άστον Βίλα. Οι «χωριάτες» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 10’ με τέρμα του Χερντ άνοιξαν το σκορ. Ωστόσο, οι «κόκκινοι» έφτασαν στην ισοφάριση στο 82’ με τέρμα του Λουίς Σουάρεζ.

Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Φούλαμ, η οποία διέλυσε εκτός έδρας την Μπόλτον 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κότατζερς» ήταν ο Κλιντ Ντέμπσεϊ ο οποίος με τα δύο του γκολ (30’, 45’) ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ντιαρά στο 80’.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Γουέστ Μπρομ, η οποία επιβλήθηκε 3-0 της Μπλάκμπερν στο «Χόθορνς». Ο Όλσον με αυτογκόλ στο 7’ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, για να έρθει ο Φόρτουν στο 69’ να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμόρφωσε ο Ρίτζγουελ στο 85’, με τα «ρόδα» να τελειώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Μοντέστ αποβλήθηκε στο 89’.

Τέλος, Νόριτς και Έβερτον έμειναν στο ισόπαλο 2-2 στο «Κάροου Ρόουντ». Ο Γέλαβιτς στο 22’ άνοιξε το σκορ για τα «ζαχαρωτά», με τον Χόουσον να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσια στο 39’. Ο Κροάτης επιθετικός στο 61’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Έβερτον, για να έρθει ο Χολτ στο 76’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα