Λουτσιάνο: «Σοβαροί από την αρχή»

22:33 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στη σοβαρότητα των παικτών της Καλλονής στάθηκε ο Λουτσιάνο μετά τη νίκη επί της Επανομής.

Ο βοηθός του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο της ΑΕΛΚ είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη και την καλή προσπάθεια. Ήταν για εμάς ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς αγωνιζόμασταν σε μια δύσκολη έδρα. Από την αρχή ήμασταν σοβαροί και ειδικά στο πρώτο μέρος είχαμε καλή παρουσία και πετύχαμε όμορφα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος με στενοχώρησε που μπήκαμε λίγο πιο χαλαρά, με αποτέλεσμα να έρθει το 1-3, ενώ η Επανομή δημιούργησε και άλλες φάσεις,

δείχνοντας πως ξαναμπήκε στο ματς. Τελικά νικήσαμε δίκαια με 4-1 και ευχαριστούμε την Αναγέννηση για τη φιλοξενία, ενώ της ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Εκ μέρους των παικτών της Καλλονής, ο επιθετικός, Γιώργος Μανούσος δήλωσε: «Ήταν για εμάς ένα παιχνίδι «κλειδί», καθοριστικό για τη φετινή πορεία μας. Περάσαμε νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα και συνεχίζουμε με στόχο την είσοδο στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, καθώς στο δεύτερο γύρο δείχνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Μάλιστα, η Καλλονή μπορούσε να βρίσκεται ήδη ακόμα ψηλότερα βαθμολογικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα