Μπαρτζώκας: «Κάναμε καλή προσπάθεια»

22:33 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε στον πρώτο αγώνα της σειράς με αντίπαλο τον Κολοσσό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα πάντως να τονίζει πως η ομάδα του έκανε μία καλή προσπάθεια.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης υπογράμμισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: «Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Κολοσσό. Σε όλη τη χρονιά ο Κολοσσός ήταν πολύ καλός. Ούτε εμείς οι ίδιοι δεν υπολογίζαμε ότι θα έχουμε ανταγωνισμό σ’ αυτό το επίπεδο. Άρα τους αξίζουν συγχαρητήρια για ό,τι έκαναν τη φετινή χρονιά αλλά και στα

πλέι-οφ. Ο στόχος μας ήταν να επιστρέψει ο Πανιώνιος σε υψηλό επίπεδο και να μπει στην τετράδα. Όλη τη χρονιά μας στοίχησαν οι τραυματισμοί. Παίζουμε χωρίς τον Γιάνκοβιτς και τον Στίβεσον. Κάναμε καλή προσπάθεια και ελέγξαμε το παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Είχαμε ένα καλό ομαδικό παιχνίδι, με καλή δημιουργία. Αν είχαμε καλύτερο περιφερειακό σουτ, θα είχαμε ξεφύγει με μεγαλύτερη διαφορά. Ο τρόπος για να χάσουμε το παιχνίδι ήταν να δώσουμε την μπάλα στα χέρια του Κολοσσού, ο οποίος αύξησε την πίεση του κι έβγαλε πολλούς αιφνιδιασμούς. Στις βολές ήμασταν άστοχοι και χάσαμε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι ήταν δικό μας, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του μπάσκετ. Για την εποχή και το συγκεκριμένο κίνητρο της τρίτης θέσης, το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό. Στα πλέι-οφ χρειάζεται διαχείριση δυνάμεων, θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να παίξουμε στο γήπεδο μας με τον Κολοσσό, ώστε να κερδίσουμε και να ισοφαρίσουμε τη σειρά των αγώνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα