Κρίνεται του Σαρατσένι στην ΕΣΑΠ

Να ξεκαθαρίσει το θέμα του Τζιάνλούκα Σαρατσένι, πριν από την αναμέτρηση ΠΑΟ-Φοίνικας Σύρου, θέλει η ΕΣΑΠ που όρισε Δ.Σ για τη Δευτέρα στις 4μ.μ στα γραφεία της Ένωσης.

Οι πιέσεις προς τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο να λυθεί το ζήτημα Σαρατσένι που ο ίδιος δημιούργησε ώστε να πέσουν οι τόνοι τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη Λίγκα ανάγκασαν στην άμεση σύγκλιση της Ολομέλειας τη Δευτέρα το

απόγευμα.

Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαία η κίνηση να διεξαχθεί το Δ.Σ πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟ-Φοίνικας Σύρου (7μ.μ) αφού και τυπικά πρέπει το θέμα να έχει λυθεί για μπορέσει ο Αθηναϊκός Σύλλογος να πάρει τις αποφάσεις του και όποια κι αν είναι η κατάληξη της συνεδρίασης, ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί απερίσπαστος γνωρίζοντας το μέλλον του, δηλαδή με ή χωρίς Σαρατσένι!

Το δελτίο Τύπου της ΕΣΑΠ αναφέρει: «Αύριο στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η 68η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ».

Ενημέρωση με ψηφοφορία;

Ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ, Χρήστος Ηλιάδης και μέλος της Επιτροπής μετεγγραφών θα κάνει μια ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα του συμβολαίου του Σαρατσένι. Να σημειωθεί ότι ο έγκριτος νομικός δεν έχει βρει πουθενά ζήτημα περί μη νομιμότητας της μεταγραφής και ήταν κάτι που ξεκαθάρισε στο τελευταίο Δ.Σ της ΕΣΑΠ. Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο είναι αν θα μπει σε ψηφοφορία κάτι το οποίο έχει ήδη εγκριθεί.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, ο Παναθηναϊκός εμμένει ότι δεν μπορεί να υπάρχει θέμα όταν στο τελευταίο Δ.Σ η μεταγραφή πέρασε και μάλιστα με τις ευλογίες όλων ενώ αν όντως τεθεί κάτι τέτοιο σε ψηφοφορία, τότε ο τρόπος λειτουργίας της Ένωσης αλλά και των θεσμικών οργάνων της τίθεται σε ολική αμφισβήτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα