Κράτησε τίτλο ο Roode στο Against All Odds

Αψήφισε τις μαθηματικές πιθανότητες και κράτησε το TNA Title o Bobby Roode επικρατώντας στο Four-Way main event του Against All Odds.

Ο Καναδός παλαιστής βρέθηκε απέναντι σε Bully Ray, Jeff Hardy, James Storm και... Sting. Ο τελευταίος ήταν special enforcer και με απόλυτο σκοπό την αλλαγή πρωταθλητή, αλλά απέτυχε... οικτρά.

Άθελά

του, χτύπησε τον Jeff Hardy και έκρινε τον αγώνα υπέρ του Roode. Έτσι η εποχή του πρώην μέλος των Beer Money συνεχίζεται...

Μονάχα οι Matt Morgan και Crimson απώλεσαν τους τίτλους τους στο Against All Odds, αφού ηττήθηκαν από Magnus και Samoa Joe, ενώ οι υπόλοιποι πρωταθλητές επικράτησαν στα δικά τους ματς. Πάντως, το σόου σημαδεύτηκε από τον επικίνδυνο τραυματισμό του Jesse Sorensen στο λαιμό.

Ο αγώνας του τελευταίου με τον Zema Ion ανέδειξε μεν πρώτο διεκδικητή στην X-Division, αλλά διακόπηκε πρόωρα λόγω του προαναφερόμενου τραυματισμού. Μάλιστα ο ρέφερι κάλεσε τους ιατρούς κοντά στο ρινγκ, πριν τελειώσει με countout τον αγώνα.

Από την άλλη, πάντως, ο Zema Ion θα έχει ευκαιρία απέναντι στον πρωταθλητή Χ-Division, Austin Aries, που υπέταξε τον Alex Shelley. Ακόμα, ο Gunner «σκότωσε» τον Garett Bischoff, προστατευόμενο του Hulk Hogan.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Zema Ion κέρδισε τον Jesse Sorensen.
O Robbie E. κέρδισε τον Shannon Moore.
Η Gail Kim κέρδισε την Tara.
Οι Magnus & Samoa Joe κέρδισαν Matt Morgan & Crimson.
Ο Austin Aries κέρδισε τον Alex Shelley.
O Kazarian κέρδισε τον AJ Styles.
O Gunner κέρδισε τον Garett Bischoff.
O Bobby Roode κέρδισε τους Bully Ray, Jeff Hardy και James Storm.

Keywords
Τυχαία Θέματα