Κοζάνη-Κάστωρ 2-1

21:28 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η Κοζάνη επί του Κάστορα με 2-1, καθώς βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρώτη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και πίεσαν από την αρχή για το γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 33’. Ο Τοπάλης εκτέλεσε το φάουλ ο Κουλουκίδης πήρε την κεφαλιά και ο Κάλφας με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 45’ ο Κάστορας είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σιοπόβου, ενώ στην επόμενη φάση η Κοζάνη

ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζηνόβιου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σικαλόπουλου. Ο Καραμπατζάκης ανέλαβε την εκτέλεσή του για να κάνει στο 47’ το 2-0. Ο Κάστορας μείωσε στο 59’ σε 2-1, με πλασέ του Τζιώτζη, ύστερα από κόρνερ του Τσούκλη.

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Τακίδης, Συμεωνίδης, Ποζίδης (89’ Δαραμάρας), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Σικαλόπουλος (76’ Τσαβαλάς), Κουλουκίδης, Ζηνόβιος, Τοπάλης, Τραυλός (67’ Παπαδόπουλος Κ.)

ΚΑΣΤΩΡ: Τέγος, Γκούρλιας (46’ Γουλίόε), Δασκουλίδης, Παναγιωτίδης, Σιοπόβου, Καραβασίλης, Καραμαλής, Μήλιος (70’ Αντωνιάδης), Τζιώτζης, Τσούκλης, Μαλεγκάνος (42’ Μαντζάνας)

Keywords
Τυχαία Θέματα