Κοζάνη-Γρεβενά Αεράτα 0-1

Στόφα πρωταθλητή φαίνεται πως έχουν τα Γρεβενά Αεράτα που νίκησαν στην Κοζάνη 1-0, αν και έπαιζαν από το 4’ με δέκα παίκτες.

Η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου παρέμεινε στην πρώτη θέση, αποκτώντας αέρα τριών βαθμών και ατενίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε… στραβά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 4’ ο Οικονόμου ανέτρεψε λίγο έξω από την περιοχή τον Τακίδη και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίκτης. Η Κοζάνη αύξησε

την πίεσή της για να βάλει κάποιο γκολ, ωστόσο τα Αεράτα αμύνονταν μαζικά. Στο 54’ όμως, ο Χρήστος Μπαλοδήμος εκτέλεσε το φάουλ και ο Νασιόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1, «παγώνοντας» τους πάντες στο γήπεδο.

Τα Αεράτα έχασαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, καθώς ο Ντινόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τακίδη, όμως ο Ίττης αστόχησε από την άσπρη βούλα, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η Κοζάνη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων είχε δοκάρι, όταν μετά από σέντρα του Βασίλιεβιτς, την κεφαλιά του Κάλφα απέκρουσε ο Βίδρας και τη βοήθεια του της κάθετης δοκού και πέρασε κόρνερ.

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης Τακίδης, Συμεωνίδης (79’ Γατσώρης), Ποζίδης (46’ Τσαβαλάς), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Μπόζιαρης (65’ Αμπατζίδης), Τραυλός, Δαραμάρας, Τοπάλης, Βασίλιεβιτς.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Οικονόμου, Στεργιόπουλος, Νασιόπουλος, Μπαλοδήμος Χρ. (82’ Ντινόπουλος), Ίττης, Παπακώστας (93’ Λιάμπας), Δημόπουλος (91’ Χριστούλης), Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Λάλλος.

ΚΟΖΑΝΗ: Γιώργος Κατσίκας

Keywords
Τυχαία Θέματα