Κούγιας: «Θα κάνουμε τα πάντα για γεμάτο γήπεδο»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας επανέλαβε την επιθυμία του να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.

Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3 μίλησε το πρωί της Τρίτης (22/05) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας και επανέλαβε την επιθυμία του να επιστρέψουν στο γήπεδο οι οργανωμένοι με το κατώτατο εισιτήριο. Αναφέρθηκε στο ζήτημα του φακέλου αδειοδότησης για τη Super League και τόνισε την ανάγκη στήριξης της Ερασιτεχνικής και του Δήμου Πατρέων στην προσπάθειά του να επιστρέψει

η Παναχαϊκή στην Σούπερ Λίγκα.

Για τα εισιτήρια των πλέι οφ: «Θα μπορούσα να το κάνω δωρεάν. Μακάρι να μπορούσα. Καμία ΠΑΕ δεν βάζει δωρεάν ή πέντε ευρώ. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι από την διοργανώτρια αρχή. Δεν μπορείς να βάλεις χαμηλό εισιτήριο ή δωρεάν είσοδο, αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω. Άρχισα να το δουλεύω στο μυαλό μου. Προσπαθώ να βρω τον κ. Καλογιάννη και προσπάθησα να βρω τον κ. Φίλια υπεύθυνο της οικονομικής διαχείρισης της Football League.

Έχω αποφασίσει το πώς θα πάμε. Θέλουμε να κάνουμε το γήπεδο Λαϊκή γιορτή. Δεν έχετε ζήσει την οικονομική κατάσταση μετά τον Εμφύλιο και επειδή βλέπω πως πάμε προς τα εκεί και επειδή προς τα παιδιά και τους φτωχούς γονείς προσβλέπεις στο ποδόσφαιρο, πρέπει να επενδύσεις στο λαό».

Σε σχέση με το «άνοιγμα» προς τους φιλάθλους: «Στο ποδόσφαιρο δεν είμαι για να βγάλω όνομα ή για να βγάλω λεφτά, αλλά γιατί είναι πάθος. Ήρθα στην Πάτρα για ένα και μόνο λόγο. Για το γεμάτο γήπεδο. Όχι για να βλέπω ένα άδειο γήπεδο. Η μόνη ομάδα που μας ανταγωνίστηκε φέτος, γιατί ήμασταν δεύτεροι στα εισιτήρια ήταν η Λάρισα.

Ήρθα στην Πάτρα για να γιορτάσω. Και αυτό το μήνυμα το πήρα από την πρώτη χρονιά. Την δεύτερη και την Τρίτη χρονιά υπήρξαν πολλά προβλήματα. Υπήρχε μια προκατάληψη στην Πάτρα ότι την Παναχαϊκή έπρεπε να την πάρει ο Καϋμενάκης. Και αυτό ήταν από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι τους οργανωμένους. Εκεί εγώ πιθανώς να έχασα την ψυχραιμία μου που κανονικά δεν θα έπρεπε να το κάνω, γιατί είμαι μπαρουτοκαπνισμένος.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι την φιλοσοφία μου. Εγώ δεν το μπορώ αυτό με το άδειο γήπεδο. Είναι άδειο γιατί για κάποιο λόγο δεν στηριχθήκαμε ποτέ από την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή. Η πρώτη δήλωση στηρίξεως είναι την προηγούμενη εβδομάδα. Και είδατε ότι διστακτικά ήρθαν 300 άνθρωποι παραπάνω.

Άλλο που ήταν πάρα πολλά παιδιά στο γήπεδο. Ας έρθουν 7.000 χωρίς εισιτήριο, αρκεί να είναι παιδιά. Μπορεί να γεμίσει το γήπεδο με 10.000 παιδιά και να μην πάρουμε ούτε ένα ευρώ; Τα έσοδα που προσδοκούμε να έχουμε δεν θα είναι ποτέ από τα εισιτήρια. Ούτε από τα διαρκείας. Γιατί η μοναδική ομάδα που δεν έχει διαρκείας στην Ελλάδα είναι η Παναχαϊκή. Ούτε ένα δεν έχουμε!

Την απόφαση ανακοίνωσης την πήρα για έναν λόγο. Θα το πω δημοσίως. Δύο μέρες πριν ένας δικαστικός επιμελητής μου έφερε μια κλήση που με καλούσαν ως μάρτυρας κατηγορίας, σε δίκες που είναι κατηγορούμενοι οργανωμένοι. Από μηνύσεις που είχα κάνει εγώ. Και ένιωσα απαίσια. Υπάρχουν δίκες μέσα στον Ιούνιο που

Keywords
Τυχαία Θέματα