Κόντης: «Ο αρχιβλάχαρος και οι στουρναροκέφαλοι!»

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον Άρη, αφήνοντας ωστόσο πίσω του το πλάνο «σωτηρίας» του συλλόγου είναι ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος δεν παρέλειψε να «εξαπολύσει» μύδρους κατά Λάμπρου Σκόρδα και Μιχάλη Σηφάκη!

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων», μιλώντας στον αέρα του «Libero 107,4», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πλάνο του Θανάση Αθανασιάδη και στους κινδύνους που διατρέχει ο σύλλογος, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί για μία ακόμα φορά στον Λάμπρο Σκόρδα, αλλά και στον Μιχάλη Σηφάκη, με αφορμή την

προσφυγή που κατέθεσε ο τελευταίος.
Παράλληλα ο Κόντης υπογράμμισε πως δεν θα έχει πόστο στη διοίκηση του Άρη και ο κ. Αθανασιάδης θα είναι αυτός που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το πλάνο που έχουν από κοινού καταρτίσει για τον σύλλογο, τονίζοντας ότι θα επανεργοποιηθεί ο Μανέλ Φερέρ ενώ σημαντική οικονομική βοήθεια θα υπάρξει και από τον Φερνάντο Πλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Κόντης:

Για το αν ισχύει η δήλωση του ότι αποχωρεί από τον Άρη: «Πάντα έχω σχέση με τον Άρη, άσχετα να αποχωρώ από την ομάδα, έχω πει και στον πρόεδρο άλλωστε ότι φεύγω αλλά δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για αυτό. Είπα επίσης ότι εγώ δεν είμαι παπαγάλος να μιλάω συνέχεια και να λέω αρλούμπες για εντυπωσιασμό. Με έχουν ενοχλήσει πολύ πολλά από αυτά που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπω και το πλάνο που έχουμε εκπονήσει με τον κ. Αθανασιάδη και για το οποίο έχουμε δουλέψει πολύ».

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Σύμφωνα με το πλάνο θα υπάρξουν αλλαγές στην διοίκηση της ΠΑΕ, θα γίνει νέο ΔΣ και θα μπουν τεχνοκράτες στην ομάδα, που θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας το πλάνο αυτό, αυτοί θα αναλάβουν να οδηγήσουν τον Άρη μπροστά και θα το αναλύσει ο κ. Αθανασιάδης στην συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη. Εγώ δεν θα είμαι εκεί πάντως γιατί ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε η τελευταία συνεδρίαση δεν μου άρεσε, δεν μπορώ να ακούω αρλούμπες και προκλήσεις την στιγμή που έχω σεβαστεί τον θεσμό αυτό. Δε με εκφράζει ο τρόπος λειτουργίας και όχι η Κοινωνία Μελών σαν θεσμός, δεν με εκφράζουν οι αντιπαραθέσεις και οι αντεγκλήσεις. Ο τρόπος που εξελίχθηκαν τα πράγματα στην τελευταία συνέλευση δεν με εκφράζει, θα παρακολουθώ πάντως από κοντά το πλάνο που έχουμε φτιάξει με τον κ. Αθανασιάδη ενώ έχουμε τρέξει μαζί ένα σωρό ακόμη θέματα, όπως η αδειοδότηση, οι διακανονισμοί κτλ και δεν θέλω να τα παρατήσω έτσι.

Ισχύει λοιπόν το αποχωρώ από τον Άρη αλλά στηρίζω τον κ. Αθανασιάδη. Φεύγω από τον Άρη και δεν θα αμείβομαι πλέον από την ομάδα, αυτό σημαίνει φεύγω από τον Άρη. Δεν είμαι σαν αυτούς που εκ του ασφαλούς κραυγάζουν και προσπαθούν να πιαστούν από την άκρη ενός γκρεμού και να σώσουν κάθε επιχειρηματική δράση τους. Έχω να κάνω και άλλες δουλειές, είμαι ικανός, το επάγγελμά μου, του καπετάνιου μπορώ να το ασκήσω και άμα μπορέσουν να κάτσουν αυτοί ένα 24ωρο στη λαμαρίνα ας με πουν και μούτσο.
Πάντως αν απαιτηθεί κάποια στιγμή θα πω πολλά αλλά δεν θέλω να το κάνω τώρα, το σημαντικό δεν είναι ο Κόντης, το σημαντικό είναι ο Άρη

Keywords
Τυχαία Θέματα