Κωνσταντινίδου: «Το καλύτερο σεμινάριο»

Σπουδαία ονόματα θα συμμετάσχουν και στο φετινό Διεθνές Σεμινάριο του ACS, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Απριλίου υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ.

Στο σεμινάριο, που θα διεξαχθεί για τρίτη διαδοχική χρονιά και εξελίσσεται σε θεσμό, θα διδάξουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Ζούρος, ο Ράντι Πφαντ, ο Κεν Μπόουν, ο Τζένεϊ Τζάκσον και η Σίμι Γκρέι-Μίλερ. «Θα είναι το καλύτερο που έχουμε διοργανώσει έως τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννυ Κωνσταντινίδου. Αναλυτικά

τα όσα είπε...

Για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, για τρίτη διαδοχική χρονιά: «Δεδομένης της κατάστασης στην Ελλάδα, πιστεύω ότι αυτό το σεμινάριο θα δώσει την ευκαιρία στους νέους προπονητές, αλλά και τους πιο έμπειρους, για συνεχή μάθηση πάνω στο αντικείμενο που όλοι αγαπάμε».

Για τους συμμετέχοντες στο φετινό σεμινάριο: «Όποιος δει τα θέματα θα διαπιστώσει ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα. Ο Πφαντ έχει τεράστια εμπειρία από το ΝΒΑ και θα δείξει αρκετά μυστικά για την επίθεση και το γρήγορο μπάσκετ που ήταν το σήμα κατατεθέν των Λέικερς. Ο Τζάκσον θα δώσει άλλον αέρα με τις γνώσεις του, ενώ από τα θέματα του θα ωφεληθούν πολλοί προπονητές, καθώς θα μας μυήσει στον τρόπο εκγύμνασης των νέων παικτών μες στο γήπεδο. Ο Μπόουν προέρχεται από πολύ δυνατή περιφέρεια και θα μοιραστεί αξιόλογες εμπειρίες. Όσο για την Γκρέι-Μίλερ, ως πρώην μπασκετμπολίστρια θέλω πάντα να υπάρχει εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου κι η συγκεκριμένη προπονήτρια έχει πολλά να προσφέρει στο σεμινάριο. Ο Ηλίας Ζούρος από την άλλη δεν χρειάζεται συστάσεις!».

Για το επίπεδο του φετινού σεμιναρίου: «Κατά την ταπεινή μου άποψη θα είναι το καλύτερο σεμινάριο από τα τρία που έχουν διοργανωθεί. Καλύτερο ακόμη κι από το περσινό, που ήταν πολύ επιτυχημένο. Το γεγονός ότι το σεμινάριο διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ είναι για εμένα ό,τι καλύτερο, καθώς η στήριξή του είναι απαραίτητη. Αυτή η συνεργασία πιστεύω ότι μόνο οφέλη στους προπονητές θα προσφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα