Βαλβέρδε: Δεν ήταν εύκολο το ματς

23:57 10/2/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν συμφώνησε ο Ερνέστο Βαλβέρβε σε άποψη δημοσιογράφου ότι ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το ντέρμπι, με το ερώτημα που έγινε στον Ισπανό τεχνικό να έχει να κάνει με το αν περίμενε τόσο κακή την ΑΕΚ. «Δεν μπορώ να συμφωνήσω», είπε αρχικά ο Βαλβέρδε και εξήγησε: «Παρ' όλο που είμασταν δυνατοί στο ξεκίνημα, σε σχέση με πέρυσι είχαμε πετύχει 6 γκολ

και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Η ΑΕΚ προσπαθούσε να απειλήσει από φάουλ. Ακόμα και από μακριά σημάδευαν το τέρμα. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για μας. Η ΑΕΚ είναι καλή σε στημένες φάσεις και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί».

Από εκεί και πέρα ο Ισπανός σχολίασε για το ματς: «Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε θέαμα. Είχε πολλές διακοπές, αλλά δεν απέκτησε και ποτέ ρυθμό. Δεν κινδυνεύσαμε από την ΑΕΚ, όμως ο σκοπός μας ήταν να αμυνθούμε καλά και να βγούμε στην κόντρα για να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Δεν είχε όμως λάμψη το παιχνίδι», τόνισε αρχικά.

«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις πόντους, οι οποίοι θα μας κρατούσαν μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και πλέον μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Europa League. Υποσυνείδητα ίσως να σκεφτόμασταν και την Ρωσία και το παιχνίδι με την Ρούμπιν. Προηγηθήκαμε εύκολα οπότε από εκεί και μετά θα μπορούσαν να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς, αλλά δεν διατηρήσαμε τον ρυθμό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα