Ψάχνει τη σωστή... κυκλοφορία ο Σάντος

Σε ασκήσεις τακτικής, κυρίως σε ό,τι αφορά στην κυκλοφορία της μπάλας, αναλώθηκαν για άλλη μια μέρα, σήμερα (28/5), οι διεθνείς στο Κίτσμπουελ.

Διάφορες ασκήσεις, με επίκεντρο την κυκλοφορία της μπάλας, έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής στο προπονητικό κέντρο του Κίτσμπουελ. Τα όσα είδε ο Φερνάντο Σάντος, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Σλοβενία, μόνο απόλυτα ικανοποιημένο δεν τον άφησαν και έτσι πλέον έριξε το... βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας.

Η Εθνική φάνηκε ν’

αντιμετωπίζει προβλήματα στην κατοχή και στην κυκλοφορία και έτσι από την επόμενη κιόλας μέρα (27/5), ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να διορθώσει τα όσα παρατήρησε. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σήμερα (28/5) οι διεθνείς αναλώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής που αφορούν στη σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, ενώ αντίθετα στο ξενοδοχείο παρέμεινε και πάλι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος, όμως, αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Οι διεθνείς θα προπονηθούν και πάλι στις 17:30 (18:30 ώρα Ελλάδας).

Keywords
Τυχαία Θέματα