Κόμπι, εδώ έχει Λου...

05:02 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί ο Κόμπι Μπράιαντ να ετοιμαζόταν για πάρτι στην πόλη καταγωγής του, αλλά οι Φιλαδέλφεια 76ερς επικράτησαν με 95-90 των Λος Άντζελες Λέικερς.

Συγκεκριμένα, ο All-Star γκαρντ, ο οποίος έχει γεννηθεί στην πόλη της Πενσιλβάνια, έγινε ο πέμπτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ ξεπερνώντας τον Σακίλ Ο' Νιλ, αλλά οι «λιμνάθρωποι» γνώρισαν μία ακόμα εκτός έδρα ήττα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν εις βάρος τους -6 στα τελευταία λεπτά.

Ο Λου Ουίλιαμς πρωταγωνίστησε στην 13η φετινή νίκη των πρωτοπόρων

της Atlantic στην Φιλαδέλφεια. Αυτός ισοφάρισε σε 88-88, διαμόρφωσε το 91-88 με τρίποντο και το 93-88 αμέσως μετά. Συνολικά σημείωσε 14 από τους 24 του πόντους στο τελευταίο 12λεπτο.

Άλλωστε οι 20.064 θεατές που βρέθηκαν στο Wells Fargo ζητούσαν επίμονα τη νίκη από τους «σίξερς» με το σύνθημα «Beat L.A.!» να δονεί την ατμόσφαιρα. Έτσι στεναχώρησαν το... πατριωτάκι τους και «ανέβηκαν» στο 18-7.

Από την πλευρά τους, οι Λέικερς έχασαν για ένατη φορά σε δώδεκα παιχνίδια τους μακριά από την «πόλη των αγγέλων» και την 11η συνολικά σε 25 παιχνίδια από την αρχή της σεζόν. Πάντως, πέρα από τον Κόμπι, ο Άντριου Μπάινουμ είχε 20 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, τα οποία αποδείχθηκαν... ανούσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα