Κιριλένκο: «Από… τύχη νικήσαμε τον Παναθηναϊκό»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρέπει να αποφύγει τα λάθη που έκανε στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ήταν τυχερή να πάρει τη νίκη, αν θέλει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό της Κυριακής (13/05), όπως δήλωσε ο Αντρέι Κιριλένκο.

«Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω πως αξίζουμε να είμαστε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα στη σεζόν. Όλα τα παιδιά δούλεψαν σκληρά

και ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση. Αγωνιζόμασταν ως ομάδα, με αυτός να είναι ο στόχος μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Απλά θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, εάν θέλουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν έγινε στον ημιτελικό και το καταλάβαμε αργά.

Είχαμε τύχη για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι λίγο παραπάνω στην άμυνα, λίγο παραπάνω και να μην αφήσουμε την άλλη ομάδα να κάνει πιο δυνατό ξεκίνημα. Έχω έναν τίτλο στο Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ρωσίας και θα ήθελα πολύ ένα τρόπαιο στην Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε σκληρά και να παλέψουμε. Δεν έχει σημασία το πόσο καλά παίζεις, αλλά το πόση προσπάθεια καταβάλεις», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα