Κεραμιδάς: «Το κύπελλο δεν είναι αυτοσκοπός μας»

Για μία ακόμη φορά ο Αστέρας Εξαρχείων θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη ΦΕΑ, για τον θεσμό του Κυπέλλου αυτή τη φορά, με τον Κώστα Κεραμιδά να τονίζει πως το κύπελλο δεν είναι αυτοσκοπός.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός: «Το κύπελλο δεν είναι αυτοσκοπός μας. Εμείς είμαστε μία ομάδα που δημιουργήθηκε από την αρχή και φέτος επέστρεψε στην Α1, στόχος μας λοιπόν είναι να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν. Αν τώρα έρθει μία νίκη επί της ΦΕΑ,

φυσικά και θα την δεχθούμε με χαρά».

Ο Κώστας Κεραμιδάς, θέλησε να καλωσορίσει στην ομάδα και τα δύο νέα άτομα, τα οποία προστέθηκαν στο τιμ και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά - ο καθένας από τον τομέα του - στην προσπάθεια που κάνεις φέτος ο Αστέρας. Πρόκειται για τον γυμναστή ενδυνάμωσης Ανδρέα Σταμάτη ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση της ομάδας και τον Κώστα Ροτζιώκο, φυσιοθεραπευτή. «Είναι δύο άνθρωποι επαγγελματίες οι οποίοι είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους, τους εμπιστεύομαι απόλυτα και γνωρίζω πως η εμπειρία και οι γνώσεις τους θα μας βοηθήσουν πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα