Αγώνες δρόμου σε Σέρρες, Γλυφάδα

Αγώνες επί δημοσίας οδού διοργανώνονται στις Σέρρες και τη Γλυφάδα.

Ο 27ος αγώνας επί δημοσίας οδού στην πόλη των Σερρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στη μνήμη του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή στίβου, Αχιλλέα Κωνσταντινίδη. Τον αγώνα διοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών, την υποστήριξη

του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και του 1ου Γυμνασίου της πόλης.

Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα θα είναι η εθνική τράπεζα Σερρών και οι αποστάσεις είναι 1.400μ για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων, 2.500μ για μαθητές/τριες Γυμνασίων και 5.300μ για μαθητές/τριες Λυκείων και μεγαλύτερους αγωνιζόμενους.

Λαϊκό αγώνα δρόμου διοργανώνει και ο Αθλητικός Τομέας της Κοινωνικής Αθλητικής Πολιτιστικής Παρέμβασης (Κ.Α.Π.ΠΑ.) του Δήμου Γλυφάδας, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί. Ο αγώνας θα γίνει στην παραλία Γλυφάδας, στην 3η Μαρίνα πλησίον του Παλαιού Δημαρχείου και η συμμετοχή είναι ελεύθερη με ιατρική ευθύνη των αγωνιζομένων. Οι αποστάσεις είναι 600μ για τα Δημοτικά, 1.500μ για Γυμνάσια - Λύκεια και 9.000μ για τους ενήλικες. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στον Τομέα Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα