Καζλάουσκας: «Αποτυχημένη η σεζόν»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δημιουργήθηκε το καλοκαίρι για να πάρει τον τίτλο της Ευρωλίγκας, αλλά δεν τα κατάφερε στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Οι Ρώσοι έχασαν από τον Ολυμπιακό στον τελικό, με τον προπονητή τους Γιόνας Καζλάουσκας να χαρακτηρίζει τη σεζόν αποτυχημένη. Στην αρχική τοποθέτησή του είπε: «Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια

στον αντίπαλο, κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για έναν αγώνα όπως ο σημερινός (13/05). Εμείς κυριαρχήσαμε σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, αλλά χάσαμε νωρίς τον έλεγχο, πιέσαμε ατομικά και χάσαμε την πειθαρχία μας, μαζί και τη νίκη». Είπε ακόμα…

Για το εάν η σεζόν είναι αποτυχημένη: «Και βέβαια. Η ΤΣΣΚΑ πάντα έβγαινε με επιτυχίες από τέτοιους αγώνες. Σήμερα (13/05) δεν πήγαμε καλά. Δεν μπορώ να πω πήγε άσχημα ολόκληρη η σεζόν, αλλά σίγουρα την κλείσαμε άσχημα».

Για το Μίλος Τεόντοσιτς: «Στην αρχή έπαιξε εξαιρετικά, ήταν μεγάλη η συμβολή του στο χτίσιμο της διαφοράς. Στη συνέχεια, όμως, έχασε τον έλεγχο και την αυτοσυγκέντρωσή του».

Για τους νέους Έλληνες παίκτες: «Ο Ολυμπιακός είναι νέα, αλλά και επικίνδυνη ομάδα. Έχει παίκτες που δεν έχουν να χάσουν κάτι, το είχε πει και ο Ίβκοβιτς αυτό. Έβαλαν κρίσιμα τρίποντα. Δεν μπορέσαμε να τους περιορίσουμε, όπως θα θέλαμε».

Για την τελευταία επίθεση, με το Σισκάουσκας: «Η απόφασή μας ήταν να σουτάρουν ή ο Σισκάουσκας ή ο Τεόντοσιτς. Αλλά στις τελευταίες έξι βολές πετύχαμε μόνο δύο».

Keywords
Τυχαία Θέματα