Αγγελόπουλοι: «Χωρίς Ίβκοβιτς δεν θα γινόταν αυτό!»

Τα εύσημα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το τέλος του τελικού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν αυτός που μίλησε πρώτα και τόνισε: «Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Όταν κληρωθήκαμε με τη Σιένα μόλις 50 άτομα είχαν κλείσει εισιτήρια για το Final . Ήμασταν μόνοι μας. Χωρίς τον Ίβκοβιτς όμως δεν θα γινόταν αυτό. Αυτό θέλω να πω».

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την πλευρά του που

ήταν δίπλα στους αδελφούς Αγγελόπουλους υπογράμμισε: «Η δημιουργία αυτής της ομάδας είναι μεγάλη. Ήταν μεγάλη η δουλειά που έχει γίνει από πίσω. Πολύ μεγάλη δουλειά. Αυτή η ομάδα είναι αυτό που λένε ομάδα. Χωρίς να είσαι ομάδα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε πάλι: «Όπως κάναμε με τον Ίβκοβιτς το 1997, έτσι και τώρα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Δεν μεταδίδω άλλο», για να πάρει και πάλι τον λόγο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και να τονίσει: «Τώρα πανηγυρίζουμε σήμερα και αύριο. Τρίτη και Τετάρτη έχουμε προπόνηση και Πέμπτη τελικό».

Τέλος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανέφερε: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε καλή ψυχολογία. Πρέπει να κοιτάξουμε τον τραυματισμό του Λο. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι. Σήμερα έπαιξε με τη θέλησή του και ήταν πολύ συγκινητικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα