Καζάζης: «Δεν χωρούν προγνωστικά»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Καζάζης υποστήριξε πως ο αγώνας των play outs ανάμεσα στη ομάδα του «τριφυλλιού» και στην ΕΑ Πατρών, στην αχαϊκή πρωτεύουσα, θα είναι άγνωστο και για τις δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει την Τετάρτη (25/4) στην Πάτρα, όπου

το απόγευμα θα δώσει την πρώτη μεγάλη «μάχη» για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία κόντρα στην ΕΑ. Πατρών στις 5 μ.μ.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Καζάζης με χαρά είδε τις τελευταίες ημέρες να μην υπάρχουν απουσίες ενώ και η διοίκηση του συλλόγου με διακριτική παρουσία στις προπονήσεις δείχνει έμπρακτα το πόσο πιστεύει στους «πράσινους».

Η προσθήκη των Κοτσιλιάνου-Ζουπάνη ήταν το… κερασάκι στην τούρτα ενώ οι δυο αθλητές προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη (24/4) με την υπόλοιπη ομάδα.

Για την αυριανή αναμέτρηση, ο Δημήτρης Καζάζης υποστήριξε: «Μετά από ενάμιση μήνα αγωνιστικής απραξίας οι ομάδες προσπαθούν να ανασυνταχθούν. Είναι ένα παιχνίδι «άγνωστο» για αμφότερες τις ομάδες. Δεν χωρούν προγνωστικά. Αυτός που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα και θα το θέλει περισσότερο, θα μπορέσει να το διεκδικήσει. Πιστεύω ότι θα είναι μακριά η φάση αυτή των play out. Ωστόσο, από άποψη προγραμματισμού πρέπει να το πούμε αυτό ότι δεν είναι δυνατόν σε τόσο σημαντικά ματς οι ομάδες να παρουσιάζονται , έτσι όπως θα παρουσιαστούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα