Ιδού τα πραγματικά κόμματα!

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Τζουμ ταρατατζούμ, η στήλη σήμερα αψηφώντας κάθε εντολή για απαγόρευση δημοσκοπήσεων, δημοσιεύει την αποκλειστική (βάζω «αράχνη» για να μη μου το κλέψουν από άλλο κανάλι) έρευνα για τα πραγματικά κόμματα που θα κατέβουν τελικά στις εκλογές και σκοπεύουν να ψηφίσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι.

Που αλίμονο, ακόμα και σ’ αυτή τη λέξη, «ψηφο-φόροι» βλέπουν ότι υπάρχουν μέσα… φόροι!


Καταρχήν το πόσο χαμηλά έχει πέσει η πολιτική στη χώρα μας και πόσο υπογείως γίνονται

τα πάντα, φαίνεται από το γεγονός ότι κανένας δεν ανεβαίνει, αλλά όλοι… κατεβαίνουν στις εκλογές!


Πώς λέγονται οι πολιτικοί που παραβαίνουν το νόμο εξαπατώντας τον απλό πολίτη που μπαίνει στο παραβάν για να ψηφίσει. Παραβάν-τες του νόμου;


Πάμε λοιπόν να δούμε τα πραγματικά κόμματα που κατεβαίνουν σε αυτές στις εκλογές:


«Νέα Θερμοκρασία» Η λύση για όσους έχουν… παγώσει με τα κόμματα, δεν τους φτάνουν τα φράγκα για τη θέρμανση μια και πιο εύκολα παίρνεις μονόπετρο στη γυναίκα, παρά γεμίζεις με πετρέλαιο τον καυστήρα.


«ΠΑ.ΣΤΟΚ»: ΠΑει, ΣΤΟΚ θα μας μείνει όλο το εμπόρευμα. Πελάτης δεν πατάει, όχι στο μαγαζί, δεν πατάει ούτε το κουδούνι της εξώπορτας, δεν πατάει καν την μπανανόφλουδα μπροστά από το μαγαζί, γιατί δεν περνάει ούτε ψυχή απ’ έξω.


«Κου Κου Μπε»: Για όσους δεν τους κάνει κου κου επειδή υπήρξαν πρόβατα ως τώρα και απλά φώναζαν μπεεεεεε.


«ΛΑΓΟΣ»: Γι’ αυτούς που νιώθουν ότι τους κυνηγάει η Τρόικα, ότι είναι θύματα, ότι κυνηγούν και οι ίδιοι το ευρώ με το δίκαννο, ότι τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια.


«Ξύριζα»: Σε όσους δεν έφτασε το κούρεμα και αφού κόπηκε η σύνταξή τους, κόπηκαν τα επιδόματα τους, κόπηκε ο μισθός τους, άρα πρέπει να κόψουν το λαιμό τους για να ζήσουν.


«Δημοκρατική περιστερά»: Έχοντας γεμίσει με ενόχους η πολιτική, υπάρχει το κόμμα για όσους νιώθουν ότι υπάρχουν αθώες περιστερές και περιμένουν την επιφοίτηση από το Άγιο πνεύμα που εμφανίζεται ως περιστέρι για να σώσει τη χώρα.


«Δημοκρατική Ναυμαχία»: Επειδή ο Τιτανικός μοιάζει με ανέμελη ρομαντική βαρκάδα μπροστά στο ναυάγιο της Ελλάδας, ελάτε να τραβήξουμε μαζί κουπί.


«Ανεξάντλητοι Έλληνες» Δεν το συζητώ. Τόσα μέτρα δεν είχε πάρει ούτε ο Νεκροθάφτης του Λούκι Λουκ. Που τώρα που το σκέφτομαι τον νιώθει πιο κοντά του ο Έλληνας τον Λούκι Λούκ εννοώ με το λούκι που τραβάει κάθε μέρα.


«Κανονική συμφωνία»: Προτείνουμε την ενάτη του Μπετόβεν. Αν και τα κόμματα είναι ικανά να διαφωνήσουν ακόμα και σ’ αυτό και να ονομαστεί η ενάτη… διαφωνία του Μπετόβεν.


«Μισή αυγή»: Πουλήσαμε την άλλη μισή αυγή και δεν εννοούμε την εφημερίδα, στους ξένους. Μέσα στο γενικότερο ξεπούλημα, μας ζήτησαν ο ήλιος την αυγή να βγαίνει μισός. Το δικαιολόγησαν κιόλας. Μισόλογα σας λέμε τόσο καιρό, μισό ήλιο σας αφήνουμε.


«Θραύση»: Επειδή τα κόμματα είναι η βιτρίνα της δημοκρατίας και η βιτρίνα μας είναι σπασμένη, αναλαμβάνουμε πάσα φθορά κυρίως ψυχ

Keywords
Τυχαία Θέματα